Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam. Niedługo wybieram się do sanatorium Włókniarz i mam pytanie - jak dostać pokój jednoosobowy? Jak wyglądają procedury ewentualnych dopłat lub rezerwacji? Pobyt będzie na NFZ w ramach rehabilitacji pooperacyjnej.
Tak są takowe, nawet dość dużo. Ilość zależy od tego jakie jest obłożenie przez prywatnych kuracjuszy, bo oni też kupują te o niższym standardzie. Przydział jest w gestii oddziałowych. Zdarzyło mi się mieć też taką/ mam zaświadczenie o potrzebie mieszkania samodzielnie. Ja zdecydowanie wolę dopłacić i mieć wszystko na ful.
Dzisiaj ( niedziela ) zameldowałem się (na tygodniówkę ) we Włókniarzu.
Miałem dylemat z parkingiem, bo informacje z marketingu były mocno anemiczne,
Oglądałem też mapkę google, ale te też nie rozwiązywałyby mojego dylematu.
Finalnie podjechałem pod parking tuż przy Włókniarzu i zameldowałem się tuż przy budce z opłatami.
A tam można zapłacić zarówno brzęczącą monetą jak i kartą.
Za tygodniówkę od niedzieli do niedzieli skasowali mnie na 90 pln.
Do recepcji bocznym dojściem ca 150 m.
W recepcji - bo to była niedziela - mała kolejka ale już za godzinę było pustawo.
Minusem było opłacenie klimatu brzęcząca monetą, w innych kurortach honorują kartę płatniczą.