Sanatorium Piast Iwonicz zdroj od 29 stycxnia 2025

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
Malotka80
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 18 sty 2023 18:46
Podziękowano: 1 raz

Sanatorium Piast Iwonicz zdroj od 29 stycxnia 2025

Post autor: Malotka80 »

Mam termin od 29.01 2025-19.02.2025 sanatorium Piast w Iwoniczu Zdroju😆😅.Prosze o opinie czy podpowiedzi jak tam jest, jak z parkingiem i ile może być płatny no i kogo tam z spotkam z forum☺️☺️
Gość

Re: Sanatorium Piast Iwonicz zdroj od 29 stycxnia 2025

Post autor: Gość »

Witaj Malotka 80 :) . Podobnie jak Ty ja również wybieram się do Iwonicza, będę nieco wyżej bo w Górniku i to trochę wcześniej bo od 24.01.
Jakiś przypominam sobie to parking chyba tam jest ale najlepiej zadzwoń i spytaj w recepcji.
Pozdrawiam życzę udanej kuracji... :)
irenae
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 16 lut 2012 22:01
Oddział NFZ: Wielkopolski
Podziękowano: 3 razy

Post autor: irenae »

Osobiście odradzam sanatorium Piast, poczytajcie sobie opinię, nic się nie zmienilo, szkoda czasu i zdrowia na ten przybytek
Górnik polecam, Piast omijać szerokim łukiem.
Pozdrawiam IE. :)
Awatar użytkownika
Malotka80
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Witaj jettp 😄 jesteś w takim razie szczęściarzem lub szczęsiarą😅 że masz Górnik ...Mnie nfz jakoś nie rozpieszcza i jak nie Excelsior to teraz Piast😅😅mimo początkowego paraliżu na wieść jaki to obiekt muszę chyba mimo bardzo negatywnych opinii jakoś przetrwać.A skoro będziesz wcześniej zbadasz sytuację😄 w podzięce kawka😁
Awatar użytkownika
Malotka80
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Witaj irenae 😊Fakt czytałam fatalne komentarze o tym ośrodku ale może nie będzie tak źle, potrzebuje rehabilitacji więc chociaż to może będzie skuteczne. Ewentualnie zapcham samochód swoimi rzeczami I jakoś przetrwam😅😅
Gość

Osobiście wybieram oczywiście Górnik i bardzo lubię tam jeździć na kurację . Jeżeli chodzi o Piast to nie jest to jakiś podwyższony standard i ogólna opinia jest taka trochę na nie, chociaż niejednokrotnie rozmawiałem z osobami które chwalili sobie kurację i pobyt w tym sanatorium.
Chyba wszystko zależy jak wysoko postawimy sobie poprzeczkę. :D
Awatar użytkownika
Malotka80
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

jetttp tu masz rację 😉Byle byłaby możliwość przyłożyć głowę do poduszki resztę rzeczy w razie "w" mozna zapakować do samochodu i mieć a najważniejsza rehabilitacja 😄no i niekonfliktowa osoba w pokojuTo tylko 21 dni😅
Gość

Hej Malotka 80 jestem smakoszem kawki i dlatego sprawdziłem u źródła : przy sanatorium jest 15 miejsc parkingowych położonych na pochyłym placu i jeżeli będzie tam ślisko to będzie zakaz parkowania , można dzwonić najlepiej dwa tygodnie przed kuracją i uzgodnić ten parking w cenie 260 zł za turnus 21 dni. Jeżeli tam nie zaparkujesz to są miejsca bezpłatne na przeciwko Baru na górce bliżej Górnika, trzeba trochę podejść ale niewiele :D
Gość

Dodam jeszcze że wzdłuż ul. Ks. Rąba są też miejsca parkingowe ale to jest niżej w kierunku miasta :)
Awatar użytkownika
Malotka80
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Mmm to kawka załatwiona 😁ależ tego co czytam chyba będę potrzebować pomocy z tym parkingiem😅Nie powiem że aż tak jestem niedzielnym kierowcą ale posmakowałam lot autem na śniegu i trochę strach został😅Co do cennika za 21 dni to zwala z nóg ,robią się drożsi jak Krynica Zdrój
ODPOWIEDZ