Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Czy był ktoś w tym sanatorium? Jak tam jest, jakie warunki, jaka baza zabiegowa?
Jedzenie najmniej ważne . Kawioru i łososia nie oczekuję
Wiem, ze pokoje są kilkuosobowe, tez mi to nie przeszkadza
Pytam z ciekawości...... nie z nałogu
Pytam też na wszelki wypadek..... a nóź widelec
Składzik z dostępem do łazienki ogólnodostępnej A basen jest ? A jakieś tańce ? A gdzieś blisko po "szkło"? Tyle pytań a Słoneczko może być i "w przeciągu ,na drągu ...".byleby w Busku
Co ja zrobię, ze kocham Busko Zdrój
Te klimaty, tą cuchnącą siarkę
Żadnych drągów i przeciągów sobie nie życzę
Nooo Medi.... bez przesady
Temat mi zawaliłaś
Ale i tak cię kocham