Naprawde nikt nie jedzie do Ciechocinka?

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
monia331
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 28 kwie 2012 16:53

Naprawde nikt nie jedzie do Ciechocinka?

Post autor: monia331 »

Jestem wielce zdziwiona, że nikt nie jedzie do Ciechocinka, przecież jest tam tyle uzdrowisk :( . No nic czekam dalej, może jednak się ktoś znajdzie co jedzie na turnus 28.05.
wiozi
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 18 kwie 2012 17:21
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 6

Re: Naprawde nikt nie jedzie do Ciechocinka?

Post autor: wiozi »

Witam serdecznie.
Ja jadę do Ciechocinka 31 maja i cały czas czekam, że ktoś się odezwie z byłych kuracjuszy Sanatorium Wojskowego i napisze aktualną opinię o tym sanatorium. Do tej pory nic się ciekawego nie dowiedziałam, poza tym, że baza zabiegowa - super. Też jestem mocno zdziwiona, że prawie w ogóle wpisów i ciechocińskich sanatoriach. Przecież to taki kurort, tyle uzdrowisk i zero opinii.
Pozdrawiam serdecznie, zdrówka życzę i dobrego odpoczynku. :)
Lary
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 28 lut 2012 16:10

Re: Naprawde nikt nie jedzie do Ciechocinka?

Post autor: Lary »

Wiem że sanatorium Wojskowe jest bardzo dobre i na pewno będziesz zadowolona. Była tam moja siostra prywatnie , dużo zapłaciła i sobie chwaliła. Jeśli chodzi o o sanatoria ciechocińskie to jest ich bardzo wiele i trudno o jednoznaczną opinię.Ja byłam w Orionie (MSWiA) komercja ale dawno temu -pokoje lata gierkowskie ale opieka i zabiegi super. Teraz myślę że jest po remoncie. Słyszałam dobre opinie o wrzosie , oczywiście Pod Tężniami, kiepskie o Edenie itd.
pozdrawiam i życzę pogody bo sanatorium na pewno b. dobre.
ODPOWIEDZ