Iwonicz Biały Orzeł

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
mirala
Na forum od: 11 maja 2012 13:59

Iwonicz Biały Orzeł

Post autor: mirala »

witam forumowiczów!
Proszę o info dot.sanatorium Biały Orzel w Iwoniczu-warunki , personel, jedzenie, itp.Jestem debiutantka sanatoryjną i chcaiłabym sie jakoś przygotować czy też może nastawić na ten wyjazd.Może ktos był i ma jakieś spostrzeżenia?POZDRAWIAM :)
Bozena2
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 10 maja 2012 08:07

Re: Iwonicz Biały Orzeł

Post autor: Bozena2 »

Witam.Byłam w Białym Orle w 2010 roku w październiku. Warunki nawet dobre, 3 trochę ciasna, przerobiona z 2, ale przy takiej pogodzie polecam głownie plenery.pokoje na parterze mają taras.za telewizor w pokoju nic sie nie placi, to plus.czajniki na każdym pietrze na korytarzu.Obok Krakowiak z fajnymi tańcami, tylko trzeba wracać punktualnie o 22.00, zwłaszcza jedna recepcjonistka była służbistką pod tym względem, chyba zazdrosna, że musi w tym czasie pracować. Iwonicz tak piękny, że tylko spacerować.ja chodziłam w góry codziennie. Teraz w niedzielę jade do Horyńca, ale byłam pod takim urokiem Iwonicza, że też bym z przyjemnością przyjęła tę propozycję. pozdrawiam :)
Bozena2
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 10 maja 2012 08:07

Post autor: Bozena2 »

Jedzenie nawet dobre, lecz niewiele. Ja po 3 tygodniach schudłam 4 kilo. (Nie dojadałam, codziennie w góry i na tańce).wróciłam zadowolona. Zabiegi nawet dobre, masażysta niezbyt miły, milsza mloda masażystka, luki w planowanych zabiegach. wtedy bylam pierwszy raz, dziś doradzam uśmiechniecie sie do planistek wraz z czekoladą i okienek nie bedzie.
mirala
Na forum od: 11 maja 2012 13:59

Post autor: mirala »

bardzo dziękuję za info, to że jedzenia niewiele to może być plus :)mnie akurat nie zaszkodzi jak troszkę z wagi ..zejdę,,
ktos jeszcze może cos dodac ciekawego?może jak wygląda sobota i niedziela w sanatorium?
pzdr- mirala
ODPOWIEDZ