Świnoujście od 01.04.

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Zosia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 gru 2009 15:33
Oddział NFZ: Podlaski
Podziękował: 63 razy
Podziękowano: 55 razy

Świnoujście od 01.04.

Post autor: Zosia »

Tak , dopiero 15.01. wysłane skierowanie a już dziś bez żadnej kolejki przydział od 01.04. a więc święta nad morzem , dzieci dojadą :). NFZ spełniło i to bardzo szybko moją prośbę o Świnoujście, tak dawno tam już nie byłam .... . Jeśli chodzi o Ośrodek to cóż wiem, że bez rewelacji Admirał I ale myślę , że inne okoliczności wezmą górę :lol: i nie będę zbyt zawiedziona ;) Może Ktoś pochwali się podobnym przydziałem ?

"Kolonio" kalendarze w dłoń , czas robić plany ;)
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 47 razy
Podziękowano: 51 razy

Re: Świnoujście od 01.04.

Post autor: ewasz »

Sie wi, sie zobaczy co kalendarz powie… :lol:
zbigniew165
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 maja 2016 22:43
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 73 razy
Podziękowano: 97 razy

Post autor: zbigniew165 »

Zosia w Admirale I nie jest tak tragicznie, bo był tam jeden z naszych forumowiczów z żoną rok temu i rozmawiałem z nim telefonicznie. Jest to mieszkaniec Krynicy Zdrój i był zadowolony z pobytu.
Dużym plusem jest lokalizacja przy samej promenadzie, bo tylko przejdziesz przez ulicę i jesteś na promenadzie i wszędzie blisko. To nie Kołobrzeg, że np. z Verano trzeba przejść do portu, czy molo ok.1000 m, a z Arki 3 km.
Na przeciwko w namiocie będziesz miała tańce bez rezerwacji, a w pobliżu tańce w kawiarni Scaliano Energetyk.
Mam zamiar też pojawić się w Świnoujściu na tydzień kwiecień, maj ale to będzie zależeć od pogody.
Życzę udanego pobytu w Świnoujściu, a na pewno tak będzie.
Zosia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Dzięki Zbyszku za życzenia i te pocieszające informacje :kwiat: Mam nadzieję, że jakoś wytrzymam, choć nie będzie to dla mnie łatwe ( dzielić z kimś pokój ) ale najwyżej będzie to ostatni mój pobyt z NFZ :lol: Świnoujście jeszcze trochę pamiętam choć to już minęło 10 lat... .
Tobie również życzę miłego pobytu :kwiat:
zbigniew165
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 maja 2016 22:43
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 73 razy
Podziękowano: 97 razy

Post autor: zbigniew165 »

Zosia to trochę się zmieniło, bo wybudowano promenadę sportową biegnącą między dwiema już istniejącymi promenadami, przybyło apartementowców, hoteli, jest na promenadzie nowa tężnia i to niedaleko Admirała.
Sama strefa uzdrowiskowa wiele się nie zmieniła.
Zosia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Dlatego napisałam o Świnoujście. Chętnie zobaczę te zmiany :)
alka50+
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 sty 2015 11:50
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Podziękował: 17 razy
Podziękowano: 41 razy

Post autor: alka50+ »

Zosiu ...ale dałaś do myślenia :lol: bo miał być maj 2026 i oczywiście Twoje imieniny. :serce: :serce:

Szybkie rozeznanie...u Ciebie nie ma możliwości...nie chcą tak wesołej Ekipy która może się zjechać :lol: :lol:

NAT....ma dobrą ofertę....i blisko Ciebie i chyba bym postawiła na tą miejscówkę....bo znam... :D
Barbarka ...obok....wiadome droższa....też już znam :D chociaż to SPA ciągnie w to miejsce :lol:

I tyle wg mnie.....tylko nie mogę kliknąć dzisiaj.....bo Wojskowy w Ciechocinku.....kwiecień/maj....szczegóły wkrótce.
A może tak uda się połączyć jak u Ciebie Zosiu ....każdy wyjazd ma dobry termin :D

A teraz ..już Zosiu ...zbieraj opinię....szukaj możliwośći zdobycia pokoju / może za dopłata / tylko dla Siebie :D i myśl tylko pozytywnie .
Szczęściaro Zosiu....chciałas Świnoujście i masz :serce:
Mazrena
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 14 sty 2017 16:54
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 9
Podziękował: 11 razy
Podziękowano: 6 razy

Post autor: Mazrena »

Alu czyż byś planowała Ciech w maju?
cyt tyle wg mnie.....tylko nie mogę kliknąć dzisiaj.....bo Wojskowy w Ciechocinku.....kwiecień/maj....szczegóły wkrótce

Szansa na spotkanie :kwiat: w maju jestesmy w wojskowym :) :)
alka50+
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 sty 2015 11:50
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Podziękował: 17 razy
Podziękowano: 41 razy

Post autor: alka50+ »

Marzena.... :lol:
A to być może...może tak byc :D .ja RO z terminem realizacji do 6 miesiecy...zakwalifikowana tylko....teraz czas ....bo drugi mój ,inny ,pobyt w szpitalu...i muszę odczekać w kwestii zabiegów.....ale wszystko na dobrej drodze....wg mnie :D

Pozdrawiam....i do zobaczenia.
Zosia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Alu, mój turnus kończy się 22 kwietnia a potem będzie maj..... :lol: Niechby szybko dali Ci ten termin.... i nie kwiecień a Barbarka super i Rybniczanka też ok i bliziutko :lol: Chyba jakieś balety kiedyś tam były :?: Trzymam kciuki i czekam z niecierpliwością :kwiat: :serce:
ODPOWIEDZ