Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam kochani ! pierwszy raz coś takiego zdarzyło mi się otóż od dzisiaj miała przydział do Cieplic wczoraj znalazłam się na SORZE w szpitalu i nie bardzo mogę jechać ze względu na stan zdrowia.Zanioslam pismo i wypis ze szpotala i cóż nie pojadę teraz, czy już ktoś z was miał taką sytuację jak długo czekaliście na nowe sanatorium jak to funkcjonuje ? Tak bardzo cieszyłam się na te Cieplice i nic taka sytuacja.Prosze napiszcie co może z tym być?Jestem z zachodniopomorskiego czy ktoś już miał. taki problem tu? Dziękuję i pozdrawiam.
Sanatorium od chyba 10 kwietnia
a ja znalazłem się u Kardiologów na Stole chyba 7 kwietnia
8 kwietnia byłem po 4 godzinnym zabiegu chyba na tyle świadomy lub UPIERDLIWY
Że Mojego doktora wysłałem do NFZ aby dostarczył papier że nie Pojade do sanatorium
Fakt Klinika w Katowicach Ochojcu NFZ na Jankego linia prostej- 2 km
Kto bo tego NIGDY nie dociekałem dostarczył papier nie wiem
Ale Miałem skierowanie przełożone aż Nie dostane ZGODY na Pobyt Sanatoryjny
Jechałem w miesiącu pażdzierniku