ciechocinek wojskowy szpital uzdrowiskowo-rehabilitacyjny

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
tosieńka60
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 01 maja 2010 14:28

ciechocinek wojskowy szpital uzdrowiskowo-rehabilitacyjny

Post autor: tosieńka60 »

Dostałam skierowanie na 19 lipca. Czy ktoś może mi powiedzieć o warunkach tam panujących?
zbych
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 23 kwie 2010 21:20

Re: ciechocinek wojskowy szpital uzdrowiskowo-rehabilitacyjny

Post autor: zbych »

tosieńka60 pisze:Dostałam skierowanie na 19 lipca. Czy ktoś może mi powiedzieć o warunkach tam panujących?
Byłem w ubiegłym roku w czerwcu. Ciechocinek w lecie ładny, a wojskowy? Zakład przyrodoleczniczy super z ładnym basenem, jedzenie smaczne, ale mało. Jeżeli masz skierowanie z NFZ to z zakwaterowaniem możesz trafić różnie. Ja trafiłem do trójki - faktycznie to była dwójka, ale dostawiono tam trzecie spanie i było tragicznie ciasno. Jedyna pociecha to to, że jedziesz o tej porze to w zasadzie w pokoju tylko się śpi.
tosieńka60
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 01 maja 2010 14:28

Re: ciechocinek wojskowy szpital uzdrowiskowo-rehabilitacyjny

Post autor: tosieńka60 »

Ciekawa byłam jaka tam panuje atmosfera bo kiedy czytam te fora to niekiedy nie wiadomo czy się śmiać czy płakać.
Ja nie jestem wymagająca ale chciałabym mieć jakieś podstawowe "luksusy". Mam skierowanie z NFZ ale myślę że wszystkie niedogodności będą mniejsze niż uroki tego miejsca.
ODPOWIEDZ