STEGNA "FALA"

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
kaziczek
Na forum od: 18 cze 2012 21:50

STEGNA "FALA"

Post autor: kaziczek »

Witam, mam gorącą prośbę o info dot.turnusów rehabilitacyjnych w Stegnie. Jakie zabiegi, wyżywienie, standard pokojów, sala gimnastyczna, podobno jest całoroczny basen? Strona internetowa strasznie biedna, niczego nie można się doczytać. Jeśli ktoś był, proszę o krótkie info, będę wdzięczna. Pozdrawiam.
danna55
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 03 lip 2012 19:42

Re: STEGNA "FALA"

Post autor: danna55 »

Witam,byłam w FALI w 2010 r.Trwała rozbudowa ośrodka i basenu i najprawdopodobniej do dziś basen jest nieczynny.
Pokoje głównie 2 i 3 - osobowe.Zabiegi i wyżywienie średnio.Obsługa dość miła.Internet tylko w hallu,ale szybki.Mało zajęć po zabiegach i posiłkach.Także czas wolny trzeba sobie organizować,ale to w większości ośrodków.Napisz kiedy wyjeżdzasz i po powrocie proszę o opinię ponieważ w zeszłym roku była moja współlokatorka i twierdził,że jest poprawa na plus.Pozdrawiam
ODPOWIEDZ