Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Zus skierował mnie do Rymanowa chciałabym się dowiedzieć ile średnio trwa taki turnus, jakie są warunki w Zimowicie, a może ktoś fajny tam się wybiera ?
Witam
Turnus zaczynam 26 lipca, jadę z Kielc swoim samochodem (mogę kogoś ze sobą zabrać).
Przyznaję, że poczytałam opinii o Zimowicie i jestem przerażona
Mam jednak nadzieję, że fajni ludzie przyjadą i będzie miło.
Karena05 wysłałam Ci wiadomość w sprawie wyjazdu samochodem.Odezwij się. Jeśli jest jeszcze ktoś z okolic Siedlec chętny na wyjazd do Rymanowa lub Iwonicza 26.07 to proszę o pilny kontakt.
Witaj ! ja już nawiązałam kontakt z panem który jedzie z okolic Białej Podlaskiej przez moje miasto to mnie zabierze mnie z pod domu, pozdrawiam dozodaczenia
do aga 250977
jestem z białej podlaskiej, też mam termin na 26.07. do rymanowa, jestem w stanie dojechać do siedlec
jesli może Pani pomoc w transporcie prosze o pilny kontakt 506 163 081
Może ktoś z forumowiczów jest z tego rejonu proszę o kontakt
HANIA