Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Cześć! Ja mam skierowanie do Lądka SZP Stanisław, ale po przejrzeniu internetu jestem przerażony! Zdawkowy opis zabiegów, prawie nic o bazie, zero zdjęć-tylko przedwojenne! Jeśli ktoś posiada jakiekolwiek informacje= bardzo proszę o kontakt na forum lub na e-mail.
cześć ,byłem w Lądku w listopadzie 23szpital ,ale dobrych wspomnień nie posiadam . Miejscowość ruina zabiegi takie sobie nie spodziewaj się kokosów. Przechodziłem koło Stanisława okazały budynek ale warunki prawie takie same, jak się słyszało od kuracjuszy tylko narzekanie pod każdym względem.Może pogoda wiosenno -letnina to zmieni .Ja będę omijał szerokim łukiem tą miejscowość nuda nuda jeszcze raz nuda.
Zastanawia mnie to, że nigdzie nie mogę doszukać się fotek tego 'obiektu' ani z zewnątrz, a o wnętrzu nie wspominając.
Opis w necie niezachęcający, w 'archaicznej' formie i przy użyciu takiegoż języka. Mam 40 lat i nie chcę spędzić czasu w skansenie.
Nie rezygnuj bo możesz póżniej mieć problemy gdyby ci się zdrowie pogorszyło. Ja dzisiaj byłem w zusie na komisji dostałem przydział do sanatorium ,poprosiłem żeby to była druga połowa sierpnia i morze ,ale co z tego będzie to zobaczymy .
Wiem, że potem mogą być problemy, ale mam dylemat. Otóż znalazłem dziś 'lepszą' stronę o ofercie Lądka i po jej przejrzeniu doszedłem do wniosku, że podstawą leczenia są tu zabiegi termalne,a jak dotąd na moje stawy lepiej działało 'zimno',a poza tym nie wiem jak ciepłe zabiegi podziałają na moja zakrzepicę. I tutaj jest dodatkowy szkopuł. PS.. A na wniosku ze szpitala miałem sugerowany Kołobrzeg lub Ciechocinek!
KOŁOBRZEG OCH KOCHAM TO MIASTO ZABIEGI REWELACJA,PIERWSZY RAZA NFZ BYŁEM W TYM MIEŚCIE,ALE DRUGI RAZ WYLĄDOWAŁEM W LĄDKU.W KOŁOBRZEGU JESTEM CO ROK WYKUPUJE SOBIE TURNUS REHABILITACYJNY. A ODNOŚNIE LĄDKA TO TAM JEST KRIOKOMORA ,MOŻE UDA CI SIĘ DOSTAĆ TEN ZABIEG.
BAŁTYK ,MUSZELKA MAJĄ ZABIEGI NA MIEJSCU,KOMBATANT I WSZYSTKIE MEWY MOKRE ZABIEGI ODBYWAJĄ SIĘ W ZAKŁADACH PRZYRODOLECZNICZYCH I TU JEST PEŁNA PROFESKA,TRZEBA JESZCZE WSPOMNIEĆ O ARCE.KOŁOBRZEG TO MIASTO SANATORYJNE .