Sanatorium ZNP w Ciechocinku

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
agniesia199022
Na forum od: 03 wrz 2012 11:16

Sanatorium ZNP w Ciechocinku

Post autor: agniesia199022 »

Czy był ktoś w sanatorium ZNP w Ciechocinku?
Jakie są tam warunki?
Czy jest możliwość przepustki na weekend?
amoress17
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 23 cze 2011 10:24

Re: Sanatorium ZNP w Ciechocinku

Post autor: amoress17 »

witaj ,,ja byłem,,powiem krótko,,,warunki lipne,,przepustki sa mozliwe,,jedyna zaleta to ze jest gdzie sie pobawic w okolicy,,
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 16 maja 2010 11:51
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 12

Post autor: Selene »

Witam,
Amoress17 rozwiń proszę "lipne warunki" co to Twoim zdaniem oznacza :?:

Pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
stada-52
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 lip 2012 16:18
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: stada-52 »

Własnie wróciłam z ZNP w Ciechocinku.Warunki wspaniałe!Personel miły,czysto,stołowka ładna,jedzonko pyszne,recepcjonistki wyrozumiałe,wycieczki,tańce na miejscu lub w pobliskiej "Uroczej",lekarze przyjmują często (jeśli zachodzi taka potrzeba),pokoje są często sprzątane.Jest jedno ale:przez pierwsze 3 dni miałam kłopoty z dotarciem do pokoju,bo jest to sanatorium-moloch.Możesz wziąć ze sobą 1 duży ręcznik,2 dostaniesz na miejscu.
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Tez bylam w tym sanatorium latem jestem zachwycona obsluga super czyste pokoje nic ujac nic dodac chetnie pojade tam ponownie i koniecznie do tego sanatorium .Polecam wszystkim sanatorium ZNP Ciechocinek
ODPOWIEDZ