przesunięcie terminu wyjazdu POMOCY
- madella
- Aktywny Kuracjusz

- Na forum od: 09 sie 2012 21:06
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 3
przesunięcie terminu wyjazdu POMOCY
- margot
- W naszej pamięci

- Na forum od: 26 lip 2010 13:17
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 6
Re: przesunięcie terminu wyjazdu POMOCY
Myślę , że powinnaś zadzwonić i porozmawiać .
Mój znajomy ( NFZ małopolski ) dostał przydział sanatorium od 2 listopada , ale niebył zadowolony , zadzwonił i miło poprosił a była jeszcze milsza Pani , która mu zmieniła datę wyjazdu i właśnie jest od soboty w Krynicy .
POZDRAWIAM
- madella
- Aktywny Kuracjusz

-
forumowicz
madella pisze:wczoraj dostałam z nfz małopolskie pismo, że moja prośba o przesunięcie terminu wyjazdu jest bezzasadna. jestem nauczycielem przedszkola i derektorka nie zgodziła się, żebym jechała w październiku, poparła to pismem. I nic. Proszę o pomoc co mogę w takiej sytuacji zrobić, gdzie sie udać i z kim rozmawiać?
Derektorka-
Mam nadzieję że madella pojedzie ,bo panie w NFZ -podejdą do tematu z wyrozumiałością.Kilka miesięcy przesunięcia nie powinno dla nich zrobić wielkiej różnicy.
Na pewno znajdzie się osoba ,która wolałaby jechać w październiku niż w styczniu.Pozdrawiam !! i trzymam za mandellę.
mandella !!! próbuj ponownie dzwonić.Proś -błagaj i wytłumacz że ktoś z kolejki za Tobą na pewno ucieszy się tym terminem.A Ty już po nowym roku będziesz mogła wziąść urlop wypoczynkowy.Czego zabraknie, uzupełnisz L4 .Próbuj dziewczyno -szkoda takiej okazji przepuścić.Pozdrawiam
- madella
- Aktywny Kuracjusz

Zgodnie z poradą wykonałam dzisiaj telefon do NFZ i miałam okazję rozmawiać z panią, która przejęła się moją prośbą a w ten sposób swoja pracą.
Może jednak coś z tego będzie.
Pozdro
-
forumowicz
Pozdrawiam ciepło