Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam Mam skierowanie z Zusu do sanatorium Weneda w Kołobrzegu na ul.Portowej 18 . Nie jestem nowicjuszką co chodzi o wyjazdy do sanatorium.Poszukuję kontaktu z ludźmi w wieku 30 plus , którzy wyjeżdzają w tym samym terminie do tego sanatorium celem wcześniejszego poznania się w kilku postach, mailach i ewentualnie miłego spędzenia czasu na miejscu . Dzięki z góry czekam na odzew. Pozdrówka
Witam Mam skierowanie z Zusu do sanatorium Weneda w Kołobrzegu na ul.Portowej 18 . Jadę pierwszy raz. Mój turnus zaczyna się od 26.01.2011. Chciałabym się dowiedzieć czy ktoś jedzie w tym terminie. Poszukuje kontaktu z ludźmi w wieku 30+ w celu bliższego poznania się i przetarcia szlaku. Czekam na odpowiedź w postach lub w miare możliwości na gadu-gadu 20247551. Z Góry dziekuje.
Witam serdecznie ! ja również jadę na ten turnus od 26.01 do Wenedy.I chyba mieszczę się w tym przedziale wiekowym ha ha! Założyłam już 2 wątki wcześniej na ten temat. Pozdrawiam !Elwira