Rada miasta ustaliła sobie kolosalną kwotę za klimatyczne , więc jeśli wybierasz się tam do sanatorium , zastanów się czy cię stać.
Duszniki Zdrój
Duszniki Zdrój
Rada miasta ustaliła sobie kolosalną kwotę za klimatyczne , więc jeśli wybierasz się tam do sanatorium , zastanów się czy cię stać.
Re: Duszniki Zdrój
No i znowu. Bez urazy, ale taka informacja to żadna informacja. kolosalna to znaczy jaka? 50zł dziennie, a może 100zł dziennie???Lilka4 pisze:Duszniki zdrój
Moja droga. Właśnie sprawdziłem wysokość tej niby kolosalnej kwoty klimatycznej i... jest jak w większości tego typu miejscowości i wynosi 3,50 dziennie. Dlaczego uważasz, że to jest jakiś ewenement??? Jest jak prawie wszędzie bo tak się kształtują 2,50-3,50Lilka4 pisze:Duszniki zdrój
Chciałem się podzielic z pobytu w sanatorium Moniuszko w Dusznikach -Zdroju. Niepolecam tej okolicy osobom z chorobami serca, bo jak sama nazwa wskazuje"duszno":) tak żartobliwie. Położenie bardzo ładne, oddalone od miasteczka, spokojnie tam i można wypocząc. Jest też co pozwiedzac. Jedynie co było porażające, to fatalna kuchnia w tym sanatorium. Nudne monotonne jedzenie, bez smaku, rano i wieczorem przez 21 dni prawie to samo, za wyjatkiem może 2 razów jak podano jakies pierogi czy pasty. Należało przyjąc, że nie ma tam na etacie prawdziwych fachowców jak dietetyk i szef kuchni, bo to było widocznie zasiadając codziennie do stołów na posiłki. Obsługa kelnerska bardzo przyjemna, życzliwa i szybka. Kierownik placówki ani nie przywita kuracjuszy, a o pożegnaniu i życzenia im dobrego zdrowia, to nalezy zapomniec:) pozdrawiam przyszłych kuracjuszy i uważajcie na diety jakie Wam tu zaserwują:)