Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
W związku z jubileuszem forum,może by pomyśleć o wyborze królowej forum. Królem jest MAX i to nie podlega dyskusji (aklamacja ),a która pani królową ???
Witam ,a wy rozrabiaki Nie nie nie,ja jestem tylko kruszynką bardzo skromną osobą, bardzo dziękuję ,ale nie Głosujemy dalej tak??? Miksiu temat wdzięczny, to zapraszam panów do zajęcia stanowiska:prosze podnieść rękę i przycisnąć przycisk
Witam
Jako, że jubileusz dotyczy ilości wpisów uważam, że tytuły Króla i Królowej Forum należy się osobom z największą ilością postów. Nie zgłębiałem tego tematu, ale wydaje mi się że Andrzej1955 - 720 wpisów i Kruszynka1958 z imponującym dorobkiem 1235 wpisów winni zostać Najjaśniej nam panującą parą królewską. Do uzgodnienia pozostaje okres panowania - miesiąc, rok ????
Admin jak sądzę zadba o odpowiednie dla Króla i Królowej insygnia widoczne obok nicków. Takie rozwiązanie wydaje mi się jak najbardziej sprawiedliwe.
Pozdrawiam
Przychylam się do pomysłu Kolegi Violeta, najwięcej postów to wygrana Pozdrawiam jednak wszystkich piszących w tym miejscu, a zwłaszcza tych których poznałam osobiście. Buziaki