TERESIN koło Warszawy !

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
beatkaaa40
Na forum od: 05 lis 2012 14:36

TERESIN koło Warszawy !

Post autor: beatkaaa40 »

Pilnie szukam kogos kto jedzie do Teresiny koło Warszawy. Mam od 12 listopada do 2 grudnia turnus.Dokładam sie do paliwa i najwazniejsze że nie bede sama.Moze ktos juz byl wiec bardzo prosze o opinie . Dziękuje i czekam na kontakt.
beatkaaa40
Na forum od: 05 lis 2012 14:36

Re: TERESIN koło Warszawy !

Post autor: beatkaaa40 »

Boże chyba nawet nikt nie zna tego osrodka ani miejscowosci..... :( Ja w koncu nigdzie nie pojade bo moze byc tam beznadziejnie ......napiszcie mi cokolwiek.....sama tam bede i w pokoju i na sali gimnastycznej na to wyglada... :cry:
sandra46
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 15 lut 2012 20:44

Post autor: sandra46 »

szukaj wypowiedzi na tym forum ja czytałam masakra!!!!!!!!!!!!!!!
r-enia1
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 02 lut 2011 21:16

Post autor: r-enia1 »

Witam też jadę do Teresina w tym samym czasie może skontaktuj się ze mną mój [email]. r-[email].pl
dzi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2012 15:56
Podziękowano: 1 raz

Post autor: dzi »

Beatkoooo40. Twój wyjazd coraz bliżej. Zobaczysz będzie dobrze. I Twoja relacja po powrocie opisana w opinie o sanatoriach będzie pozytywna. Umiesz się przystosowywać a to jest najważniejsze. Pozdrawiam.
r-enia1
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 02 lut 2011 21:16

Post autor: r-enia1 »

Beatkaaa40 mam nadzieję że nie zrezygnowałaś z wyjazdu do Teresina choć opinie przerażają .Napisz do mnie bylo by miło już kogoś poznać .
dzi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2012 15:56
Podziękowano: 1 raz

Post autor: dzi »

Renia-1.To juz pora pakować walizki :). Najważniejsze to pozytywne nastawienie i odpowiednie, nie marudzące
ciągle towarzystwo w pokoju czy przy stoliku na stołówce. Dużo zależy od nas samych. Często nie mamy wpływu
na termin i miejsce wyjazdu więc nie dalmuy się zwariować. Renia-1 po powrocie napiszesz swoją opinię ?
Pozdrawiam.
ODPOWIEDZ