Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Wrocilem wlasnie z Ustronia bylem w Narcyzie. Warunki w sumie takie sobie,jedzenia starczalo zeby nie podjadac,na zabiegi trzeba bylo chodzic do Domu Zdrojowego(niedaleko) w pokoju talerzyk sztucce kubek czajnik.Byly wycieczki organizowane np do Wiednia,na Rownice,do Wisly na skocznie i zamek prezydencki,na Slowacje na jaskinie i zrodla termalne. Telewizja platna parking tez (mozna auto postawic na drodze nie ma problemu).Tance i piwko najblizej w Kosie,sa tez w Zdrojowej i Klubie kuracjusza w Rownicy ale najbardziej mi sie podobalo w Złocieniu(troche daleko ale tam czesto chodzilem)acha jest tez w Wildze Zapiecek ale byl akurat w remoncie. Reasumujac-niektorym nie pasowalo jedzenie niektorym warunki czy to ze na zabiegi trzeba bylo chodzic(pogoda tez niektorym nie pasowala) ja jestem zadowolony bylo ok. Pozdrawiam.
Witam!
Ja też wybieram się w III kwartale stycznia do tego sanatorium.
Czy możesz coś więcej napisać o warunkach mieszkaniowych:jaki pokój wybrać, czy w pokojach jest
ciepło,opieka lekarska. Będę bardzo wdzięczna.
Jeszcze nigdy nie byłam w sanatorium i mam pewne obawy.
Cięzko znaleść opinię o tym sanatorium
Pozdrawiam