Chętni na wyjazd relaksująco -odchudzajacy

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Chętni na wyjazd relaksująco -odchudzajacy

Post autor: forumowicz »

:mrgreen: Kto jest chętny na taki wyjazd ,by zgubić co nie co ze swojego pięknego ciałka :?: :?: :lol:
Yoko91
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 cze 2012 18:08

Re: Chętni na wyjazd relaksująco -odchudzajacy

Post autor: Yoko91 »

kruszynko, więcej proszę na ten temat. :)
forumowicz

Bardzo proszę ,oczekuję podpowiedzi o fajnym ośrodku ,w pięknym miejscu z programem uwzgledniajacym zrzucenie paru kg pieknego ciałka :lol: specjalizujacym się i posiadajacym taki program ,a nie jako dodatek w "zwykłym" sanatorium. .A więc z siłownią ,dietą do 1000 Cal ,możliwoscią codziennego potańczenia ;) Przeglądałam pakiety róznych sanatoriów i ...takie to sobie.Nie oczekuję pogadanek z psych o nie jedzeniu , masaży kamieniami :lol: ponieważ ja wiem co jeść i jak.Nie jadam ciast :o etc.Oczywiście z osobą towarzyszacą ,lub osobami . :)
Awatar użytkownika
magaziata
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 17 sie 2011 10:10
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: magaziata »

Kruszynko Akces Medical spa w Dźwirzynie-polecam
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Przepraszam ja w kwestii porady - jest gdzieś taki ośrodek w którym.....znalazłbym zgubione swoje......15 kg, bo nie było mi z nimi ciężko :?: :lol: :lol: :lol:
forumowicz

Porada jak odzyskać 15 kg: na posiłek zajeżdżasz... windą, jesz wszystko co grubasy- więc mięso i tłuste kiełbasy, popijesz piwko, z budki naprzeciwko, a potem powrót windą do swojego pokoju. Drzemka co najmniej 2 godziny, potem znów posiłek i jak najmniej ruchu, co by sadełko łatwiej się wiązało. Na taką kuracje nie wyjeżdżaj może do sanatorium, bo mogą Ciebie przymusić do wysiłki fizycznego. Kuruj się Andrzejku w domciu. Pozwodzenia ;) :D
forumowicz

:roll: :lol: Basiu mowa o zgubieniu ;),zgrywuska :lol: a nie jak odzyskać ,Andrzeju gdzie zgubiłes te 15 pisz śmiało ,wprawdzie tyle nie chce zgubic duuużo mniej ale jednak
forumowicz

magaziata pisze:Kruszynko Akces Medical spa w Dźwirzynie-polecam
Ładnie to wyglada tylko ciekawe jak jest tam zimą :?:
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

A gdzie w tym obżarstwie choćby odrobina........sexu, i jak to się ma do odzyskiwania kilogramów, co do miejsc gdzie je straciłem to nie polecam ich nawet wrogom-których mam nadzieję że nie mam- a co dopiero Wam,diabelnie nieciekawe :!: :!: :!: :lol: :lol:
forumowicz

Andrzeju, sex to najlepszy sposób na niepotrzebną stratę kalorii :(, zrób pomiar przed i po, to się przekonasz, a gdy chcesz być okrąglejszy... nie polecam ;)
Zablokowany