Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Prosze o porade roznie mi mowia.W pracy mowia ze z l-4 a lekarka rodzinna ze tylko moge jechac z urlopu. Jednak w pracy powiedziano mi ze urlopu moge dostac ttylko na 2 tygodnie. Skierowanie mam z NFZ slask na 21dni i pisze w nawiasie , ze w ramach urlopu. PRosze o jakś konkretna odpowiedż i potwierdzenie jej ewentualnym przepisem prawnym. A wyjazd tuż tuż. POzdrawiam.
Witam! Normalne sanatorium jest w ramach urlopu .Jeśli składałaś sama wniosek.Zakład pracy musi ci go udzielić .Są na to przepisy prawa.Możesz też udać się do funduszu i oni ci pomogą i troche wyprostują zakład pracy.Jeśli jednak to jest po szpitalne to masz zwolnienie lekarskie .I wystawia ci je ośrodek do którego jedziesz.Pozdrawiam