Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Witam ! Hotel Jantar w Polanicy organizuje turnusy rehabilitacyjne w 2013r ale w 2012 też już były. Czy ktoś korzystał z tej formy w tym miejscu ? Polanica atrakcyjna , warunki wydają się też a przy proponowanej cenie aż trudno uwierzyć myślę ,że pewnie baza zabiegowa kiepska . Proszę posiadających jakieś informacje o podzielenie się i ewentualną radę . Pozdrawiam
Wróciłam 19 grudnia z turnusu w Jantarze,było SUPER!!!!!!!!!!Zakwaterowanie w pięknych pokojach.Wszyscy uśmiechnięci,chodzi mi o obsługę.Kuchnia doskonała,swojskie jedzenie,śniadania i kolacje-stół szwedzki.Pani Helenka organizuje tak czas,że nie ma miejsca na nudę.Zabiegi są 2,ale w miłej atmosferze.Gorąco polecam.Jeżeli dostanę dofinansowanie,napewno wybiorę się do Jantara w Polanicy.Pozdrawiam całą załogę w Jantarze.Henia
Witam serdecznie! Tak jak wcześniej pisałam na forum-wyjazdów wybieram się z mężem do Jantara na turnus reh. w terminie 31.05-14.06.2013. Jeżeli wyjeżdża Pani w tym samym czasie proszę o kontakt. My wyjeżdżamy z Bydgoszczy. Pozdrawiam.
Witam! Turnus w czerwcu odpowiadałby mi najbardziej szczególnie druga połowa ale niestety brak już miejsc. Zaproponowano mi jeszcze 15-29 lipiec i tak wstępnie zarezerwowałam oraz 30-08 do 13-09 . Serdecznie pozdrawiam i ogromnie żałuję
Witam Panią,Pani Zosiu! Nam też przykro że nie może się Pani z nami zabrać i poznać. My rezerwowaliśmy ten termin w Jantarze 30.12.2012. Ten termin nam najbardziej odpowiada. Pozdrawiamy i życzymy miłego i udanego pobytu. Ewa