Bałtyk - Świnoujście
Bałtyk - Świnoujście
-
Zosia
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 29 gru 2009 15:33
- Oddział NFZ: Podlaski
- Podziękował: 63 razy
- Podziękowano: 55 razy
Re: Bałtyk - Świnoujście
Byłam tam na turnusie w kwietniu. Niestety oprócz Pań sprzatających i zabiegowych z którymi szło się dogadać nic więcej pozytywnego nie da sie powiedzieć. Stare zniszczone wersalki, które muszą być cały czas rozłożone z "betami na wierzchu" za które lepiej nie zaglądać. Szafy, safki wszystko trudno nawet powiedzieć na jakie lata przypadały ich czasy świetności. Okna i tu rewelacja pozalkejane brązową taśmą do pakowania paczek w naszym pokoju bez zadnych firanek były ala żaluzje. Kupiłyśmy kilka arkuszy kolorowego papieru aby co nieco zakryć. Bazie , żonkile dodały trochę ciepła i radości. Nawet potem mówiono ,że u nas ładnie. Zabiegi - tu ustawia komputer taki mają program. Mimo iż w budynku są wykonywane prawie wszystkie rodzaje zabiegów trzeba mieć dużo szczęścia aby te zwłaszcza mokre wylosować na miejscu. Ja na masaż podwodny chodziłam raz do Rusałki raz do Adama i Ewy. Z Adama i Ewy przychodzili do nas wędrówka ludów jest co robić. No i jeśli jest ładna pogoda da się przeżyć ale jeśli zimno czy pada gorzej. Dużo ludzi u nas chorowało. Jedzenie dla mnie ok. mężczyznom było mało i trzeba dochodzi ale niedaleko. Miejsce ładne jest co zwiedzać i u nas i u niemieckich sąsiadów.
Najważniejsze towarzystwo jeśli dobre wszystko się przeżyje i wspomnienia mogą byc miłe. Przy
przydzielaniu pokoi proś o te z nowymi oknami bo są i takie trochę lepsze po remoncie . Kto już wie nie chce przyjąć tych starych ja tej wiedzy niestety jadąc nie miałam. Jeśli masz jakieś jeszcze pytania - proszę . Tymczasem pozdrawiam życząc miłego pobytu i owocnego zabiegania.
A i jeszcze na tańce jest gdzie iść
Re: Bałtyk - Świnoujście
BYŁAŚ/EŚ W ŚWINOUJŚCIU W ŚWIATOWID SZPITAL UZDROWISKOWY PROSZĘ PODZIEL SIĘ OPINIĄ .
MAM TAM SKIEROWANIE .
Z GÓRY DZIĘKUJE
SERDECZNIE POZDRAWIAM....