Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Jakie sanatorium i gdzie polecacie mili kuracjusze....proszę o podpowiedż. Mogę sobie wybrać więc proszę o opinie.A byłam tylko raz- w Dedalu w Polańczyku.Było super.Pozdrawiam wszystkich kuracjuszy.
Wzeszłym roku w maju była z NFZ jak wspominałam w Dedalu.Teraz planuję z PFRON-u.. i powiedziano mi ,że sama muszę wybrać ośrodek zarezerwować miejsce i termin.Potem zgłosić by mi dofinansowali częściowo.Pozdrawiam Selene.
Witaj Kasiula polecam Continental w Krynicy Zdroj ,Lwi Gród ,Arkę med Spa w Kołobrzegu wazne tez jest,czy chcesz i możesz jechać daleko ,czy wolisz coś bliżej miejsca zamieszkania. pozdrawiam
Dziękuję kruszynka..Wiesz...nieważne czy daleko czy blisko... pytam tu na forum bo mało jestem obeznana w sanatoriach..kiedyś uwielbiałam tylko morze... ale ostatnio ciągną mnie góry.Pozdrawiam i życzę miłego dnia.