Amer-pol Polańczyk

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
Kuracjusz_49
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 22 sty 2013 00:10
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 3

Amer-pol Polańczyk

Post autor: Kuracjusz_49 »

Witam...mam nadzieje że mój post mieści się w ramach tematu 'Opinie o sanatoriach'. Mianowicie bardzo mnie interesuje jak jest rozwiązany problem parkowania samochodu w Amer-pol w Polańczyku. Mam tu na myśli czy są jakieś opłaty za parkowanie? Jeśli są to w jakiej kwocie? Następny problem jaki mnie nurtuje w związku z tym sanatorium to to że czytając o nim jest jakaś wzmianka o Atrium. Czy to jest obiekt tego samego sanatorium i czy pacjent ma jakiś wpływ na wybór obiektu? Ostatnie pytanie dotyczy internetu. Może ktoś odpowiedzieć czy na terenie sanatorium pacjent ma dostęp do internetu na swoim laptopie? (czy jest hotspot?) Dużo tych pytań...nie mniej to jest dość ważne dla mnie/ Z góry Dzięki za jakieś informacje
Agnes
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 maja 2011 11:27
Staż sanatoryjny: 5

Re: Amer-pol Polańczyk

Post autor: Agnes »

Atrium to drugi budynek Amer-Pol, który mieści się po przeciwnej stronie ulicy :) Nie wiem czy tam kwaterują pacjentów ZUS, bo będąc tam nik taki nam się nie trafił :?: Parking jest przy budynku Amer-Pol i Atrium, niestety płatny - ile, nie pamiętam :?: Pozdrawiam ;)
Moniqa_1970
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 03 sie 2012 22:58
Staż sanatoryjny: 2
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 1 raz

Post autor: Moniqa_1970 »

Witaj! Byłam w Amer-polu w listopadzie, parking jest przed i za budynkiem, płatny wtedy 80 zł za pobyt (można zadzwonić o info do recepcji), Atrium to hotel komercyjny, ale podczas mojego pobytu zakwaterowane były tam cztery osoby (chyba najmłodsze) niestety za podwyższony standard lokalowy trzeba było dochodzić na zabiegi do budynku Amer-pol, poza tym utrudniony kontakt z pozostałymi kuracjuszami, np. po przedłużonym wieczorku ;) Osoby te chyba od razu były przydzielone do Atrium. Internet Hot Spot jest najlepiej odbiera na dole i na holach przy windzie, ale w niektórych pokojach również dolatywał, o słabym zasięgu ale do odebrania poczty i przeglądania stron wystarczał, zdarzały się awarie, zanikał już w pokojach na końcu korytarza, np w 215 już chyba były problemy, a 212 jeszcze można było się łączyć (pokoje po stronie wschodniej) o hasło do internetu trzeba pytać w recepcji.
yakooza007
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 11 sty 2013 15:45

Post autor: yakooza007 »

parking kosztje 3,50 za dobe dzwoniłem wczoraj też jadę do amer pol 19 lutego z częstochowy
a skąd jedziesz Kolego??
Awatar użytkownika
Kuracjusz_49
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 22 sty 2013 00:10
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: Kuracjusz_49 »

Dzięki wszystkim za jaką kolwiek informacje...Pozdrawiam
ODPOWIEDZ