Wysowa wyjazd na 19 luty 2013

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Sta1956
Na forum od: 21 sty 2013 00:17

Wysowa wyjazd na 19 luty 2013

Post autor: Sta1956 »

Szukam kogoś z kim mógłbym dojechać do Wysowa Zdrój na 18 lub 19 lutego 2013/ dokładny termin do uzgodnienia/ wyjazd z Lublina ,zwracam część kosztów podróży.Być może istnieje jakiś prywatny przewoźnik, proszę o podpowiedz.
leszekp85
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 21 mar 2012 17:06
Staż sanatoryjny: 9

Re: Wysowa wyjazd na 19 luty 2013

Post autor: leszekp85 »

Masz tu namiary na przewożnika który jezdził do Wysowej ,nie wiem czy w tym rokutez jeżdzi 0695 89 60 89 ,ale zapytać zawsze warto .
Pozdrawiam .
Awatar użytkownika
Robeo
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 sie 2012 10:56

Post autor: Robeo »

A Ty Leszek wybierasz się gdzieś w tym roku ? :D
Pozdrawiam na innym forum ! :mrgreen:
malgos
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 13 sty 2013 10:46

Post autor: malgos »

a do wysowa zdroj jedziecie gdzie do jakiego uzdrowiska, napiszcie cos popowrocie ja mam termin dopiero na 8.04, pozdrowka
leszekp85
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

No Rober :D mam nadzieję ze dadzą gdzieś :D gdzie będzie sie dużo dzialo
choć powiem szczerze że w zwseszłym roku pani Wysowa była ok :D w Instytucie się działo :mrgreen:
malgos
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

hej leszek85 , podziel sie jak tam jest, a dokladnie w ktorym uzdrowisku byles ?
leszekp85
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Zależy co cię interesuje ? . Byłem i w Biawenie i w Beskidzie -(szpital uzdr) . Nigdy nie byłem w zimie ! w ubiegłym roku wrzesień ,więc tak jako miejscowość -to typowa dziura ale ma równiez swoje uroku piękne widoki , czyste nieskarzone oddychanie , park ,kilka basenów ,w tym nowo otwarty w parku we wrześniu ubiegłego roku , kilka sklepów poczta ,bankomat kościoły . cerkiew . Stok narciarski tuż za budynkiem Beskidu . i Biaweny . Mozna również się zabawić ,w Biawenie codziennie muza ,a sobota i niedziela zespół .
Instytut Zdrowia tuz obok szpitala Beskid , równiez codziennie grają ,muzyka z płyt ale limat ok .Zabiegi w spitalu Beskid prawie wszystkie na miejscu z wyjątkiem kilku w zakładzie przyrodoleczniczym w centrum Wysowej do którego można dojść ok 15-20 minut lub dojazd busami z w/w obiektów . Natomiast Kuracjusze Biaweny mają zabiegi u siebie na miejscu łącznie z basenem . Jest również kilka restauracji w których w ależności o sasobów w portwelu można posiedzieć prz jakieś lampce :D Sanatoria organiują wycieczki do np Krynicy ,miodowego raju w Kamiannej , ale równiez i na Słowację , Ukrainę ,Węgry itp . Biblioteki świetlice w budynkach :) Pokoje 2 ,3i 4 osobowe w Beskidzie a biawena podobnie z tym że kilka pokoji stuyjnych ,czyli 2+2 ze wspólną łazienką .
To było by tyle .
Wiec życze ci miłego wypoczynku i udanych imprezek .miłych współlokatorów :mrgreen:
Pozdrawiam .
P.S. w razie dodatkowych pytań prosze na P.W.
malgos
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Dzieki za wyczerpujaca opowiasteke, super ja jade do tego centrum zpod parkiem, ja licze ze sie zabawie , potancze a napisz mi prosze czy jest internet w pokojach i czy kawke mozna gdzies zrobic albo czajnik w pokoju , zeby nie latac w szlafroczku po korytarzu, a kolezanki w pokoju sa najwazniejsze zeby normalne byly, dzieki
tenka
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 06 sty 2013 10:13

Post autor: tenka »

Jestem obecnie w Biawenie od tygodnia.Pokoje ładne z balkonami.W budynku cieplutko,(krótkie rękawy).W 3-ce dwa balkony ,fotele ,poza łóżkami wersalka jako sofa,internet niecałe 50zł.Lecz amatorów tańców muszę zmartwić,gdyż kawiarnia zamknięta(ajent zrezygnował).Tańce przy zespole ,raz w tygodniu.Jedynie w Instytucie Zdrowia codziennie.Od jesieni zmienił się właściciel Biaweny i Beskidu.Wyżywienie smaczne i wystarczające dla kobiet.Zakłócenia z łącznością telekomórkową,łącze przez słowacki nadajnik(Roaming).Do sklepu daleko.Tyle ogólnych wiadomości.
Awatar użytkownika
Bunia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 gru 2011 20:19
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Staż sanatoryjny: 20
Podziękowano: 2 razy

Post autor: Bunia »

Witaj tenka , wyłącz roaming natychmiast :o , i będziesz rozmawiała taniej :lol: Przerabiałam to w maju , w telefonie w ustawianiach wszystko jest do dzieła ;) Wypoczywaj i napisz ile kosztuje basen , ale ten w parku 8-)
Pozdrawiam Bunia
ODPOWIEDZ