Stare Lazienki - Iwonicz Zdrój

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Yoko91
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 cze 2012 18:08

Stare Lazienki - Iwonicz Zdrój

Post autor: Yoko91 »

Kochani forumowicze :) poszukuję aktualnej opinii o sanatorium Stare Łazienki w Iwoniczu Zdroju. :)
bogjan
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 wrz 2012 14:24

Re: Stare Lazienki - Iwonicz Zdrój

Post autor: bogjan »

Podobno teraz Stare łazienki są w remoncie.Może mi ktoś tą wiadomość potwierdzić.
bogjan
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 wrz 2012 14:24

Post autor: bogjan »

Sory pomyliłem Iwonicz z Krynicą,a Stare łazienki w Iwoniczu tuż przy deptaku i "Krakowiaka"dancingi!!!!!!!!
jacenty50
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 08 sty 2013 10:58

Post autor: jacenty50 »

Witaj Stare-Łazienki to zabytkowy budynek po remoncie 2-3lata można powiedzieć że przylega do deptaka oraz fotanny w samem centrum Iwonicza.To czytałem na stronach internetu a widzałem go tylko zewnątrz 1.5 roku temu gdy byłem Excsjorze,na zabiegi trzeba dochodzić do ZP.około 300m. Natomiast terapia parkietowa w zasięgu ręki w sąsiednich budynkach :lol:
jarko49
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 03 kwie 2009 23:49

Post autor: jarko49 »

Bylem w ub.roku wlasnie w Starych Lazienkach w Iwoniczu Zdroj (jest jeszcze wies Iwonicz) - na turnusie rehabilitacyjnym prywatnie.
Bylem akurat w okresie EURO-2012 wiec zainteresowanie jakby bardziej sportowe bylo w tym okresie bo tez w kilku miejscach byla mozliwosc
publicznego ogladania meczow oczywiscie w knajpkach a w niektorych trzeba bylo nawet sobie miejsce wczesniej rezerwowac.
Potwierdzam, ze na zabiegi trzeba niestety wyjsc z budynku ale na szczescie nie tak znow daleko bo jakies 300-400 m.
Z zasiegiem ineternetowym niestety mialem male problemy, pokoj mialem z wlasna lazienka z TV z czajnikiem,
Jedzenie niestety cateringowe ale nie bylo zle wiec narzekac wlasciwie nie mailem na co ale ci co byli ze skierowaniem z NFZ troche narzekali
na to jedzonko. Pobawic sie jest tam gdzie (w paru miejscach zreszta) - miejscowe biura turystyczne (chyba trzy takie biura) organizuja
wiele ciekawych wycieczek m.in. do Lwowa, na Wegry, w Bieszczady czy do Huty szkla w Krosnie - jest w czym przebierac, tylko kase miec.
Przy okazji chcialbym ostrzec innych przed przewoznikiem EURORES, ktory okazal sie b. niesolidnym i nieuczciwym przewoznikiem.
Pod koniec turnusu wykupilem legalnie w ich biurze bilet na powrot ich autobusem do Warszawy w dniu zakonczenia turnusu
a wyjazd mial byc o godz. 6 rano i w przeddzien wyjazdu wieczorem ok godz. 18 a wiec ok 12 godz. przed wyjazdem dzwoni pani niezbyt uprzejmie zreszta
z tego biura ERURORES z informacja ze niestety ale ja sie w ich autobusie nie zmieszcze na ten wykupiony juz kurs bo cos tam cos tam wiec kaza mi sie zglosic nastepnego dnia o godz. 11 do kasy po zwrot pieniedzy i na nic zdaly sie tlumaczenia ze ja rano MUSZE wyjechac z Iwonicza
bo w poludnie juz musze byc w Warszawie . Niezbyt grzeczna panienka bezczelnie mi jeszcze mowi ze ja im utrudniam prace - szlag mnie malo nie trafil.
Nigdy wiecej zadnych kontaktow z biurem przewozowym EURORES ale sam Iwonicz Zdroj i Stare Lazienki, czemu nie.
Yoko91
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 cze 2012 18:08

Post autor: Yoko91 »

Jarko49, bardzo dziękuje za informację. :) Pls. napisz dokładnie co z zasięgiem internetowym? czy wszystkie pokoje posiadają łazienki , ewentualnie pokoje o jakich numerach są w miarę ok.
ODPOWIEDZ