Ustroń

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
zbyr
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 04 lut 2013 20:46

Ustroń

Post autor: zbyr »

Ustroń sanatorium ORLIK z lubelskiego wyjazd 19.02.2013
Pozdrawiam
forumowicz

Re: Ustroń

Post autor: forumowicz »

witam,mieszkałem w Orliku! jutro Ci napisze co nieco wiecej.
forumowicz

znasz Ustroń? czy 1 raz jedziesz
zbyr
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 04 lut 2013 20:46

Post autor: zbyr »

Witam
W Ustroniu będę pierwszy raz, podziel się wrażeniami.
Pozdrawiam
forumowicz

kurcze nie ma czasu,jutro rano napiszę Ci co wiem!
forumowicz

byles w orliku>??? to napisz jak tam jest, ja sie też tam wybieram z zusu. czekam na relację!!!
forumowicz

witam!
Ustroń to górska miejscowość,część sanatoryjna mieści się na górce,ktoś jedzie pks czy pkp to taxi brać/kawałek drogi/,głównym sanatorium jest Równica,duży obiekt/opis ,zresztą Orlika tez,jest w internecie-szukać/,większość sanatoriów to ostrosłupy jest ich nie wiem,ale myślę że około 10,położenie ich jeśli patrzymy na dochodzenie na zabiegi/okolice Równicy/jest różna,im dalej tym więcej chodzenia pod górkę i z górki.
Orlik jest to ostrosłup mieszczący się najdalej,najwyżej,jak ja tam byłem 4 lata temu kilka dni,to był to hotel,widocznie zmienili go na sanatorium,budynek jak budynek,pokoje były przyzwoite,jedzenie też/no tak teraz zapewne jedzenie inne/ winda była szybka i mówiła które piętro,widoki extra!balety, w Równicy/kawiarnia/,w ostrosłupie KOS,oraz dyskoteka chyba do rana też w czy koło Równicy/z tył/ w sumie jak trafisz na towarzystwo i pogodę,to na pewno pięknie spędzisz czas!
forumowicz

miałam nadzieję, że napiszesz coś o samym Orliku, jak to tam wygląda... co do Ustronia, znam dobrze...
Nic trzeba będzie jechać w ciemno:/.
forumowicz

skoro znasz , to po co pytasz.Orlik to po prostu jeden z wielu ostrosłupów najdalej w góre położony
forumowicz

pytam o samego Orlika, jakbyś nie zauważył. Widzę problem z czytaniem ze zrozumieniem masz :twisted:
ODPOWIEDZ