Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Witam.Wyjezdzam 24 listopada do Ustronia prosze mi odpowiedziec jak wyglada to sanatorium ,jakie pokoje co jest na wyposazeniu np.szklanki,talerzyki ,czajnik bezprzewodowy itp,dostep do zelazka,czy zabiegi sa wykonywane jakies na miejscu czy organizowane sa wycieczki itp Dziekuje .Pozdrawiam
Witam.Widze ze bardzo malo ludzi bylo w Ustroniu w Kosie ,nie ma zadnych informacji albo nikt nie chce sie podzielic swoja opinie jak tam wyglada,mam nadzieje ze do mojego wyjazdu czegos sie dowiem .pozdrawiam