Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
W sanatorium tym nie byłam, ale tydzień temu próbowałam wysłać rodziców. Rezerwacja przebiegała z rozdrażnionymi Paniami, które maja dużo pracy. Sanatorium pewnie jest dobre, ale na samym starcie do niego trochę dziwnie, jak na czasy ogromnej konkurencji. Życzę bardziej profesjonalnego personelu.
Masz rację odnośnie tych Pań w recepcji. Są bardzo napuszone, takie bufony w damskim wydaniu. Tak to często bywa, że w służbie zdrowia, w sanatoriach, najważniejsze osoby to... recepcjoniostki. Pomijając Panie recepcjonistki i Panie pielęgniarki cała reszta godna polecenia. Małżonka była we "Wrzosie" w styczniu i rownież sobie bardzo chwali pobyt.
O dziwo chwaliła sobie nawet Panie pielęgniarki. Możliwe, że ktoś im zrócił uwagę i zmieniły podejście do kuracjuszy. W kwestii recepcjonistek to zwłaszcza jedna z Pań jest klasycznym bufonem.
Była we Wrzosie 2 lata temu..... mile wspominam pobyt.
Jest tam dużo osób niepełnosprawnych,rehabilitacja na miejscu.
Tężnie są płatne i daleko od ośrodka.
Kuracjuszy z NFZ recepcja często traktuje jak zło konieczne .....
pełnopłatnych to nie dotyczy.
Piszę żeby zachęcić inne Amazonki do korzystania z turnusów rehabilitacyjnych we Wrzosie. W 2008 roku miałam zabieg, kłopoty z ręką i wogóle podle się czułam (psychicznie też). Po 2 latach z dużymi oporami wybrałam się do Ciechocinka. Po kilku dniach zabiegów sama zapiełam stanik co wydawało się absolutnie dla mnie nie do pokonania i wreszcie zaczęłam się śmiać. Staram się jeździć co pół roku i bardzo polecam. Naprawdę warto. Moja ręka i ogólna kondycja są o niebo lepsze. Jedynym minusem pobytu we Wrzosie jest za dobre i za obfite wyrzywienie.
Do zobaczenia,
G.
kosgra
zgadzam sie z Tobą,jedzenie jest b.dobre,(i to jest minus ,bo zawsze za dużo zjadłam)
również składałam na turnus reh.taki jak Ty ,ale mnie odmówiono ,ponieważ nie mam (na szczęście) obrzęków
zaproponowano mi turnus prywatny 1000zł za 1 tydzień,oczywiście podziękowałam.