15 maj UZDROWISKO KRAKÓW SWOSZOWICE
15 maj UZDROWISKO KRAKÓW SWOSZOWICE
Czy ktoś też może ma skierowanie do tego uzdrowiska.....?!Czuję ,ze to będzie porażka.....Pozdrawiam wszystkich kuracjuszy
- Selene
- W naszej pamięci

- Na forum od: 16 maja 2010 11:51
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 12
Re: 15 maj UZDROWISKO KRAKÓW SWOSZOWICE
Witaj Kasiula
Jest tutaj kilka opinii: http://www.forum.nasze-sanatorium.pl/se ... e&fid[0]=3
Może napiszesz na pw do kogoś kto był aby coś więcej się dowiedzieć
Pozdrawiam
Jest tutaj kilka opinii: http://www.forum.nasze-sanatorium.pl/se ... e&fid[0]=3
Może napiszesz na pw do kogoś kto był aby coś więcej się dowiedzieć
Pozdrawiam
-
forumowicz
witaj:nie wiem co Cie interesuje odnośnie Swoszowic,napisze kilka zdań od siebie,byłem tam tzn dojeżdżałem na zabiegi w ciągu dnia,ponieważ mieszkam 7 km od Swoszowic,tereny też mi są znane,Swoszowice to taka wieś miasteczko,właściwie to dzielnica Krakowa,na południu miasta,nic ciekawego,budynek zdrojowy mieści się przy ulicy,dojazdowej z Krakowa do pobliskich miejscowości.,jest to budynek stary niski,w środku odnowiony,tam mieszkają kuracjusze,oraz robią tam wszystkie zabiegi,pokoje jak za Gierka w internacie,wyżywienie w osobnym budynku 100 metrów w bok,jest tam mały park taki ot lasek,jeżeli interesuje Cię wypoczynek,to zamień na bardziej przytulną miejscowość,jeżeli interesuje Cie zwiedzanie Krakowa przez 21 dni,to punkt wypadowy, do Rynku w Krakowie autobusem,jakieś 40-50 minut,jeżeli myślisz o rozrywce,to niestety nie ma takiej opcji,jedynie telewizja/płatna/ szachy karty,dancingów tam nie ma,zresztą pod tym względem cień ko w całym Krakowie,podsumowując.
jeżeli najważniejsza jest dla Ciebie zdrowie,siarka zabiegi,to podobno jest ok,jeżeli jestes osoba rozrywkowa,to zamieniaj obiekt czym predzej.pytaj co Cie interesuje jeszcze!? pozdrawiam
jeżeli najważniejsza jest dla Ciebie zdrowie,siarka zabiegi,to podobno jest ok,jeżeli jestes osoba rozrywkowa,to zamieniaj obiekt czym predzej.pytaj co Cie interesuje jeszcze!? pozdrawiam
Czasów Gierka nie pamiętam..to będę miała okazję obejrzeć
Z początku się martwiłam.ale dam radę zwiedzę Kraków ... może się gdzieś poopalam nad rzeczką i będzie oki!
-
kasiula
- Super Kuracjusz