Dziwnówek sanatorium Jantar

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Halina0708
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 05 mar 2013 19:06

Dziwnówek sanatorium Jantar

Post autor: Halina0708 »

Witam Proszę o ocenę Bardzo mało informacji na temat tego sanatorium .Interesują mnie zabiegi Jeśli chodzi o warunki pobytowe to chyba jest dobrze. Dziękuje
Halina0708
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Re: Dziwnówek sanatorium Jantar

Ponawiam prośbę. Czy nikt nie był w Centrum Wypoczynku i Rehabilitacji Jantar w Dziwnówku ? Dziękuje
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Witam na forum - co do interesującego Cię Jantara to byłem tam dwukrotnie ale tylko na parę dni prywatnie- ładnie położony w sosnowym lesie,dość blisko morza, warunki socjalne i żywieniowe bardzo dobre,miły personel, wszędzie schludnie i czysto, zabiegi z tego co mi wiadomo na miejscu, ładny basen, to tak w telegraficznym skrócie, jeżeli coś ci rozjaśniłem to się cieszę, pozdrawiam i miłego pobytu życzę :!: :!: :)
Halina0708
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Witam Bardzo Dziękuje andrzej1955 za kilka słów informacji Byłam dużo razy w sanatoriach ( Kołobrzeg,Świnoujście),zawsze było super.Jestem osobą nienarzekającą,
lubię spacery,więc morze w maju dla mnie to jest już OK.Tym razem jadę z ZUS-u więc nie wiem jak jest z zabiegami.Ciekawa jestem jak jest w tym sanatorium
Serdecznie Pozdrawiam
darwicz
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 24 kwie 2011 14:53

Post autor: darwicz »

Witam!
W jantarze byłem dwa razy z ZUS, w 2011( maj-czerwiec) i 2012 (sierpień). Na każdy poruszony temat tego zakładu mogę odpowiedzieć tylko w samych superlatywach. W tym czasie Jantar miał "zakontraktowane" z ZUS 50 osób ze schorzeniami kardiologicznymi, natomiast od 2013r. ma tylko ortopedię?
Warunki pobytu super, zabiegi na miejscu, basen, b. miły personel i bardzo istotne, możliwość powrotu z długiego "spaceru" nawet grubo po 22-ej. Na miejscu wypożyczalnia rowerów, (a jest gdzie jeździć) i proponuję zabrać kijki, mnie bardzo odpowiadało chodzenie brzegiem morza, czy to w stronę Dziwnowa (ok. 3km.) czy to w stronę Łukęcina (5-6 km.).
Życzę słonecznych dni podczas pobytu i powrotu do zdrowia. :)
Halina0708
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Witam
Dziękuje za miłe słowa.Cieszę się z dobrej opinii. Jadę 05.05.2013r z ZUS-u na rehabilitację kręgosłupa,jestem po operacji tarczycy (niedoczynność) także spacery nad morzem bardzo wskazane.
Serdecznie Pozdrawiam
jedrus59
Na forum od: 09 kwie 2013 08:05

Post autor: jedrus59 »

Witam również wybieram się na turnus z ZUS-u od 05 maja wiec napewno sie spotkamy
Pozdrawiam
Halina0708
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Witam jedrus59 Bardzo się cieszę,że się ktoś odezwał,spotkamy się na pewno.Do miłego zobaczenia.
Pozdrawiam
ODPOWIEDZ