Jedlina Zdrój - szpital uzdrowiskowy

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
bina
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 06 mar 2013 15:03

Jedlina Zdrój - szpital uzdrowiskowy

Post autor: bina »

Bardzo proszę o jakiekolwiek informacje a'propo w\w obiektu a dokładniej szpital uzdrowiskowy nr 7 "Dom Zdrojowy". Ilu osobowe pokoje, jaka kuchnia, czy zabiegi są na miejscu, czy jest internet w obiekcie?
Dziękuję za każdą podpowiedź :P
lilka2001
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 14 paź 2011 13:55
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 5

Re: Jedlina Zdrój - szpital uzdrowiskowy

Post autor: lilka2001 »

Poszukaj w archiwum. Ja w grudniu 2011 wstawiłam szczegółowy opis ośrodka. Pozdrawiam Lilka.
Awatar użytkownika
kuty
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 wrz 2012 18:03
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 12 razy
Podziękowano: 9 razy

Post autor: kuty »

Ja byłem w listopadzie 2012r. i też zostawiłem wpis - szukaj w arhiwum
danka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 16 gru 2010 12:40

Post autor: danka »

Miałam tam jechać,ale poprosiłam o zmianę miejsca pobytu.Nie żałuję,bo pojechałam do Krynicy.Pozdrawiam
Marekbem
Na forum od: 09 wrz 2013 13:26

Post autor: Marekbem »

Witam
Dom zdrojowy
jedzenie fatalne
personel ;Kierownik obiektu starszy pan bardzo zyczliwy uczynny pomocny takich ze swieca szukac
internet ;porazka wi-fi lapie tylko troche i czasami na dworzu tak jak by go w ogole nie bylo
obsluga na zabiegach ;bardzo mila i uczynna
Poza tym okolica dobra dla starszych i mocno schorowabych osob
Pozdrawiam
jankowalski
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 27 sie 2013 19:44
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: jankowalski »

Skoro opis tego szpitala W Jedlinie jest tak fatalny poza personelem medycznym ! . do dlaczego nikt nie napisze do NFZ .
To przeciesz nasze pieniądze ,bardzo proszę Panie Marku jeśłi pan będzie łaskaw napisać co z tymi posiłkami ? co resztą czasu czy jest jakaś świetlica kawiarenka gdzie można by usiąść !!! czy skazani jesteśmy na siedzenie w pokojach i w dodatku po cichu by nie zbudzić jakieś oddziałowej !!!. przeciesz nikt tam nie jedzie za kare do cholery !!!
Niech pan napisze , być może jeszcze ktoś kto był będzie łaskaw również opisać .
Być może czytają to forum również z kierownictwa Jedliny !!! Może oni odp na nasze pytanie . A jak to możliwe że nikt nic nie pisze ,czyżby to był jednostkowy głos :shock:
Jasiu .
bina
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 06 mar 2013 15:03

Post autor: bina »

Oj tam, oj tam... Panie Marq może nie będzie aż tak źle :roll: jadę tam jako optymistka i mam zamiar w takim nastroju spędzić tam czas i wrócić i wspominać czas tam spędzony z sentymentem ;)
Jedzonko jest ważne! ale nie najważniejsze :lol: a ten wspomniany przez Pana starszy pan bardzo zyczliwy uczynny pomocny - to człowiek! I to jest dla mnie bardzo istotne - człowiek, ludzie... 8-)

No i też jestem oczywiście bardzo ciekawa tak samo jak Pan Jaś, co oferuje nam, kuracjuszom ośrodek by nie spędzać czasu wyłącznie w pokoju...
jankowalski
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 27 sie 2013 19:44
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: jankowalski »

No to w takim razie ;) skoro nikt nie jedzie do Jedliny :D _Będę musiał być sam :) acha zapomniałem ,jedzie pani Bina . Być może spotkam ją na miejscu .
Tylko jak odnaleść tą nieznajomą :?:
Pozdrawiam Janek .
ODPOWIEDZ