Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam, chciałbym zapytac czy wyjezdzajac do sanatorium brane sa pod uwage jakiekolwiek przedzieły wiekowe? Prawdopodobnie pojade do sanatorium za rok, w wieku 19 lat i ciekaw jestem czy trafie na ludzi w podobnym wieku, czy moze duzo starszych? Czekam na odpowiedz osób w podobnym wieku, jak to u was było?
Będziesz poprostu MASKOTĄ ośrodka -Generalnie dasz radę
a tak na poważnie wszystko zalezy gdzie i jaki profil choroby masz.
jeżeli będzie to osrodke przyjazny Panie pielęgniarki czy też Panie z recepcji 2-3 dni przed rozpoczeciem Turnusu otrzymują z regionalnych Funduszy Listy -kuracjuszy .
wtedy to wstępnie sa podziały ,małżeństwa ,Panie ,Panowie i tutaj bardzo duzo zalezy od tego czy Cie poprostu wylapią , mozna ew poczynic jak poczynił kiedys pewewien młody Gentelmen i 2-3 dni przed poprostu zadzwoni i poprosil o Sublokatora najbardziej wiekowego.
Wież mi w 1992 roku byłem z Panem Starszym o ponad 55 lat i Był to chyba NAJEPSZY MÓJ POBYT Prawdziwy Gentelmen .
Panie Stanisławie [ +] SZACUNEK
Przepraszam Michał ,nie jestem w Twoim wieku ,ale odbywa się to na etapie przydziału pokoju w recepcji obiektu.Tam prosisz panią o przydzielenie Tobie osoby w Twoim wieku lub zbliżonym , .Możesz tez prosic o osobę niepalącą ,lub palącą I inne.Nie ma zadnych przepisów w tym wzgledzie ,to tylko dobra wola recepcjonistów ,którzy takie prosby uwzgledniają.
Pozdrawiam serdecznie.
Witam, w sanatorium nie ma przedziałów wiekowych.Bywa że w pokojach kuracjusze są dobierani w podobnym wieku, ale to zależy od sanatorium. Jeśli trafisz na starszego współlokatora to tez nie znaczy że będzie źle. Naprawdę wiek nie ma znaczenia, to zależy od człowieka. Zawsze starałam się o jedynkę, ale ostatnim razem nie udało się, byłam z dziewczyną która mogła by być moją córką. Bardzo ze sobą zżyłyśmy się i na wzajem uzupełniałyśmy się. Nasza paczka towarzyska też
była w różnym wieku i dosyć duża. Było super!
Michale pytasz czy dużo jest osób młodych? Hm ...niestety jestes w mniejszosci ,ale tak jak radzą poprzednicy zadzwoń jak juz dostaniesz przydział wcześniej i jeśli jest to sanatorium w którym ,rezerwuja pokoje telefonicznie(takie są też ) to proś o współlokatora o zblizonym wieku.Ja ciebie rozumiem doskonale.