Duszniki Zdroj Ziemowit

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
grazyna163
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 22 mar 2013 21:35

Duszniki Zdroj Ziemowit

Post autor: grazyna163 »

Witam jade do Dusznikow od 25 kwietnia ,moze Ktos jedzie tez? Pozdrawiam.
grazyna163
Kuracjusz
Kuracjusz

Re: Duszniki Zdroj Ziemowit 25.04-16.05 .2013

grazyna163 pisze:Witam jade do Dusznikow od 25 kwietnia ,moze Ktos jedzie tez? Pozdrawiam.
kristi
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 03 paź 2011 19:37
Oddział NFZ: Wielkopolski

Re: Duszniki Zdroj Ziemowit

Post autor: kristi »

Witam , też s jadę do Dusznik Zdrój ale od 18-04 . Pozdrawiam
grazyna163
Kuracjusz
Kuracjusz

Kristi wiec mam nadzieje ze sie spotkamy.Pozdrawiam milutko. :)
grazyna163
Kuracjusz
Kuracjusz

Czyżby nikt wiecej nie wybierał się do Duszników???? :roll:
grazyna163
Kuracjusz
Kuracjusz

Moze Ktos juz był tam na turnusie i udzieli mi informacji jak tam jest??Pozdrawiam.
Zosia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 gru 2009 15:33
Oddział NFZ: Podlaski
Podziękował: 63 razy
Podziękowano: 55 razy

Post autor: Zosia »

Ja Duszniki bede podziwiac od 21 maja moze ktos jeszcze bedzie w tym czasie ? :)
zbych
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 23 kwie 2010 21:20

Post autor: zbych »

grazyna163 pisze:Moze Ktos juz był tam na turnusie i udzieli mi informacji jak tam jest??Pozdrawiam.

Informacje to w innym wątku, ale kilka słów mogę napisać i tutaj. Myślę, że chodzi ci o "Zimowit". Byłem tam 2 lata temu i mam nadzieję, że coś się poprawiło. 2 lata temu było tak: pokoje- wczesny Gierek, stare meble, umywalki zamiast łazienek, na piętro trzy kabiny dla Panów i trzy dla Pań z tym, że kabiny to dużo powiedziane, toalety na półpiętrach... jedna dla Pań i jedna dla Panów, stołówka ładna, jedzenie smaczne i dla mnie wystarczało ilościowo, jeden wieczorek zapoznawczy u nas na stołówce, ale fajnie zorganizowany, wspólnie z "Chemikiem" i w ramach rewanżu gril z muzyką i tańcami w "Chemiku", zabiegi na miejscu w tym budynku gdzie stołówka, ale z drugiego budynku to 20 m więc nie problem. Zabiegi marniutkie jeżeli chodzi o wybór, o basenie to można tylko pomażyć. Potańczyć to "Parkowa" jest to taka typowa "stodoła" dla kuracjuszy, ale fajnie grali więc może być i drugi lokal to o ile pamiętam "Etiuda" gdzie Panie miały darmowy wstęp, ale co z tego skoro musiały bawić się ze sobą. Jak się trafiło z 5 panów to byli rozrywani. I to całe atrakcje Dusznik. Latem to jeszcze kolorowa fontanna, jakiś koncert w Dworku Chopina i to wszystko. No jeszcze Muzeum Papiernictwa. Koniec. Życzę dobrego towarzystwa to wszystko bedzie dobrze.
grazyna163
Kuracjusz
Kuracjusz

A to mnie pocieszyłes ,ale dziekuje serdecznie .Pozdrawiam.
ninak
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 15 lis 2012 16:21
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: ninak »

W listopadzie będąc w Dusznikach widziałam ,że budynek sanatorium Zimowit jest w remoncie.Jeżeli przyjmują kuracjuszy to chyba już jest po.Życzę udanego pobytu.
ODPOWIEDZ