Iwonicz Zdrój - Stare Łazienki
Iwonicz Zdrój - Stare Łazienki
Re: Iwonicz Zdrój - Stare Łazienki
damy radę
Jak zobaczysz, ruda, małą tocząca się piłeczkę to będę ja.
4534003 Autor: kuracjuszka Opinia: Negatywna
Byłam w sanatorium Stare Łazienki w Iwoniczu Zdroju na przełomie Czerwca i Lipca 2011r, moje wrażenia są negatywne. Pokoje tak sobie urządzone (przełom lat 70/80 - wczesny "Gierek"), w trójce ciasno. Jedzenie fatalne porcje bardzo małe (co niektórzy chcieli sprawdzać porcje na wadze).Generalnie wszystkiego było mało, ale żeby warzyw nie było ! Jedzenie jak się dowiedzieliśmy dowoził catering. Gratulacje dla dietetyka który układa menu !!! Nie słyszałam pozytywnej opinii o wyżywieniu . Prze dwa tygodnie lało nom stop żadnych rozrywek typu ping-pong , szachy czy warcaby nie wiem tzw. piłkarzyki. Czytania mieliśmy już dość ! Tylko PTTK organizował wycieczki a później niektóre były odwoływane ze względu na pogodę. Raz był koncert wiolonczelisty i na tym koniec. Oczywiście inne sanatoria były bardziej przedsiębiorcze i dużo więcej organizowały więc chodziło się gdzie indziej. Zabiegi w zakładzie przyrodoleczniczym same w sobie ok , ale pomieszczenia to dopiero ! Na ścianach grzyb, odpadające tynki (nie mówię o wszystkich piętrach bo niektóre są po remoncie ), np na czwartym piętrze wanny do kąpieli mineralnych aż strach wchodzić, ale na trzecim super! Generalnie wszyscy nastawieni na kasę a i nic w zamian ! Nawet ankiety o pobycie ustawione były pod kątem iwonickich produktów. Nie jestem jakaś czepliwa ale już byłam w kilku sanatoriach i mam porównanie. Dobrze że chociaż było tydzień pogody to się trochę pozwiedzał, a okolice piękne! Na koniec pochwalę Panie z recepcji (bardzo miłe i fajne ) Panie podające dania ( co ja mówię Panie ,czasami była tylko jedna na ok.50 osób )nie wspomnę o pani Ordynator i pielęgniarkach ! Dla nich Chwała ! UWAGA brak parkingu, walizy trzeba tachać z dośc daleka!!!! pozdrawiam kuracjuszy i obsługę !
przez Małgosia69 » 12 lut 2012 19:51
Witaj Jarko49.! W ubiegłym roku byli w tym sanatorium moi rodzice,tata z NFZ, mama prywatnie,mimo że byli juz wielokrotnie w sanatoriach,byli bardzo zadowoleni.
Sanatorium w samym centrum uzdrowiska, obiekt odnowiony,pokoje ładne,milutkie,z nowymi meblami. Jedzonko jak na sanatorium ok, mamy- będącej prywatnie bardzo dobre. Miejsc do tańców sporo, im najbardziej podobał się Kujawiak.Sporo wycieczek.Chętnie by tam wrócili.Pozdrowionka. Jeśli byś jeszcze chciał o coś zapytać pytaj. Rodzice byli w maju 2011r.
Jak widzisz co kuracjusz to opinia. Dla jednych było super, a dla innej Pani wręcz odwrotnie
No, i z moich planów nici.