Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam. Jestem puszystą osobą 50+.Czy znajdę na tym forum koleżankę, z która mogłabym dzielić pokój na turnusie odchudzającym w lutym ? Miejscowość do uzgodnienia ( takie turnusy są np. w Kołobrzegu, Mielnie, Ciechocinku). Razem jest przyjemniej i znacznie taniej. Gdyby ktoś chciał się ze mną skontaktować, podaję mail: [email].pl. Pozdrawiam
Witam,mam55 lat,odradzam odchudzanie w sanatorium,bylam w sanatorium ale nie na odchudzaniu,teraz jestem w domu 3,5 tygodnia na diecie Montini in.mm,z 90 kg przez te 3 tyg,+ 1 dzień schudlam do 85 kg,dalej będę na diecie mm,aż osiągnę 65 kg,mam170 cm wzrostu,więc to będzie super.Ta dieta wymaga myślenia na początju i zmiany przywyczajeń,ale nie JEST SIĘ GŁodnym,resztę sobie doczytaj na forum lub w książkach,dodam ,że moja synowa po urodzeniu dziecka schudla na tej diecie ok.20 kg w 4 m-ce,polecam bo to dieta zbilansowana i nie kosztuje,a do sanatorium,pojedz jak schudniesz,żeby trochę poćwiczyć,pozdrawiam Urszula.
Dla osób chorujących i z nadwagą, którzy chcą się odchudzić, proponuję dużo poczytać zanim zaczną stosować dietę. Po pierwsze najbezpieczniej odchudzać się racjonalnym odżywianiem, można zastosować dietę, ale na krótki okres do 3 miesięcy a może i dłużej. Jednym z tematów podstawowych dla osoby otyłej jest zbadanie poziomu jodu w organizmie, bez niego nic sensownego nie zdziałacie. Jest to tylko jeden ze składników kluczowych, dlatego dobrym rozwiązaniem jest analiza pierwiastkowa włosów np. w labolatorium biomol. Więcej nie napiszę, proszę samemu. W zasadzie to nie forum do takich wskazówek Pozdrawiam.