Orlik-Ustroń-Pilne!
Orlik-Ustroń-Pilne!
Powód: [] netykieta
- Selene
- W naszej pamięci

- Na forum od: 16 maja 2010 11:51
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 12
Re: Orlik-Ustroń-Pilne!
Jak na cito, to bardzo proszę: http://forum.nasze-sanatorium.pl/search ... 4&fid[0]=3
Całkiem nieźle trafiłeś
Życzę udanego pobytu, trafionych i skutecznych zabiegów nadto extra towarzystwa
Pozdrawiam
- Selene
- W naszej pamięci

- Na forum od: 16 maja 2010 11:51
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 12
Masz tu kilka osób ze Sląska, które też jadą w twoim terminie do Orlika
Re: Orlik-Ustroń-Pilne!Super jest w Zlo
Ziunek, fajnie że napisałeś, jak lmnie będą chcieli skasować za parking jeśli autem pojadę to się odwdziecze fajnym artykułem w gazecie... Też mam 1 grupę, niech [...]!
Powód: [...] usunięto wulg.
-
Yaro
- Aktywny Kuracjusz

- Na forum od: 15 mar 2013 23:26
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 3
To chyba wrypali Cię w miejsce koleżanki fiolik, która to z powodu pilnej reoperacji nie będzie z namiguma1958 pisze:dali mi 5-dni
-
Yaro
- Aktywny Kuracjusz

A Ty koleżanko nie ciesz się tak na to sanatoriummfilip pisze:Guma1958, ciesz się, ja na to sanatorium czekam od 30X kiedy miałam komisję!! /w tym czasie doszło do drugiego wypadku... Odmów jak nie chcesz jechac i tyle.
Ziunek, fajnie że napisałeś, jak lmnie będą chcieli skasować za parking jeśli autem pojadę to się odwdziecze fajnym artykułem w gazecie... Też mam 1 grupę, niech [...]!![]()
a i wierz mi, że lepiej na kolonii karnej Zusowskiej w Orliku niźli w piekle w którym zyje....
-
Yaro
- Aktywny Kuracjusz

Zobaczysz, po pierwsze przy rejestrowaniu nie podpiszę pewnej rzeczymfilip pisze:Yaro, nie kozacz!!
Dla tych co nigdy nie byli na takich przymusowych "zajęciach relaksacyjnych" fundowanych przez ZUS, opiszę tak na szybko, jak wygląda to "pranie mózgów" :
A więc tak
Przy pierwszym razie, kiedy przychodzi się na salę (zwykłe jest to sala do gimnastyki ogónej itp.), a tam są rozłożone materace na których trzeba się położyć (pojedyńczo oczywiście
< "Indianinie" który cosik przeskrobał w swoim plemieniu i wygnano go na banicję, na jakąś tam górę (jasną ?). Oczywiście donosili mu tam jedzenie i picie, by z głodu nie umarł...ble ble ble. Ale po czasie on i tak umarł
I po takiej mniej a więcej pogadance Pan/Pani PSYCHOL. każe wam się położyć wygodnie na materacu, odprężyć i ble ble, a potem włączy płytę z delikatną muzyczką i głosem który [] mniej więcej tak
- " Twooooojaaaaaaa leeeeewaaaaa ręęęęękaaaaa staaaajeeeee sięęęęę cięęęęęężżżkaaaaaa, twojaaaaaa leeewaaa rękaaaaaaa staje sięęęęęę coraz cięęęęężższzzza"- itd. przechodzi do drugiej ręki, nóg, ciała głowy itp. Przez GODZINĘ
Dużo by było tego pisania o tym, ale mi się teraz nie chce
Dla tego nie podpisuję zgody na leczenie "in blanco" Pozdro
To już za trzy dnimfilip pisze:pogodomy na miejscu...