Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
malgonia
Mam do Ciebie zapytanie.
Jak długo trwa zwrot dokumentów do uzupełnienia po 18-tu miesiącach. Czekam tydzień i dokumentów u lekarza niema, mnie tez nie powiadomiono na piśmie.
Cały czas jesteś w kolejce, ja mam dzisiaj numer 3200.Pani w NFZ wspominała że moge się spodziewać wyjazdu we wrześniu.Ja nie naciskam ponieważ mam teraz rechabilitacje po złamaniu ręki i i tak bym nie pojechała.Z ty numerem co masz to ja bym obstawiała grudzień w najlepszym wypadku listopad.
Nienawidzę zimy, jeszcze nich mi przyjdzie jechać pociągiem czy busem, to mam przerąbane.
W zimie żona mnie nie zawiezie, komunikacja publiczna odpada, tak więc zostaje mi sanatorium domowe.
Jestem coraz bardziej zniechęcony i zawiedziony. Jak to nie będzie najpóźniej początek października to zmuszony będę zrezygnować z wyjazdu do sanatorium.
Jedno co mnie może pocieszyć to niewielka odległość od domu.
"malgonia" dziękuje za przybliżenie realiów wyjazdowo - sanatoryjnych.