Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
witam wszystkich.Znów jadę do Sanatorium na chory kręgosłup i nie tylko.Dostalam skierowanie z Zus do tego właśnie Sanatorium jadę od 22.07.13-14.08.13 czy ktoś jedzie może z Trójmiasta z Gdańska?.Ja mieszkam poza Trójmiastem.pozdrawiam
fajnie cieszę się Elizo ze ktoś też jedzie do tego sanatorium.ja jadę z Wejherowa prawdopodobnie zawiezie mnie ktoś zz rodziny do sanatorium,a w najgorszym przypadku będe jechała z Wejherowa skm do Gdańska i z tamtąd Autobusem.Szkoda że tak daleko mieszkasz:(pozdrawiam
Wow. Witam Aniusia. Jestem Iwona, też jadę do Sobieszewa na turnus od03.06, co prawda z Lubelskiego, ale do Trójmiasta przybywam w niedzielę i w poniedziałek rano z Redy będę pomykać do uzdrowiska...
Witam, ja z kolei jade od 28 czerwca swoim autkiem z lublina. Jakby ktos mial ochote na wspolną dlugą podroz chętnie udostępnie miejsca w swoim samochodzie hehe:)
ewelka_793 pisze:Witam, ja z kolei jade od 28 czerwca swoim autkiem z lublina. Jakby ktos mial ochote na wspolną dlugą podroz chętnie udostępnie miejsca w swoim samochodzie hehe:)
Takie piękne zaproszenie i nie ma chętnych???
Ja też (niestety ) nie skorzystam, bo jadę pociągiem z Torunia.
Pozdrawiam