KOŁOBRZEG-10-06

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
andrew.chives
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 02 kwie 2010 17:39

KOŁOBRZEG-10-06

Post autor: andrew.chives »

Szukam kuracjuszy jadących do Kołobrzegu na turnus rozpoczynający się 10 czerwca br.
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Re: KOŁOBRZEG-10-06

Post autor: darek »

andrew.chives pisze:Szukam kuracjuszy jadących do Kołobrzegu na turnus rozpoczynający się 10 czerwca br.
Drogi Kolego jesli można !

Powielasz temat w ,którym juz korespondowałes , pragnę Cie poinformowac ,że od 10-06-2013 w Kolobrzegu rozpoczynają się turnusy w około 5-6 osrodkach -Perła Bałtyku okolo 300osób z NFZ , Mewy od I do V kolejne 300 osób Muszelka 150osób plus jeszcze inne jak i Sanatorium w pod kołobrzeskim Podczelu.
Dlatego wiedząc bo sam wspomniałeś ,że jedzisz do jednego z nich zastanawiam sie po co zasmiecać Forum wszak serwer ma rowniez swa pojemność ...
pozdrawiam bez urazy
-darek
barbara1955
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 03 sie 2012 20:37

Post autor: barbara1955 »

Andrew skąd jedziesz???do Kołobrzegu i do jakiego sanatorium????Ja jadę w tym terminie do łobrzegu podczele
andrew.chives
Kuracjusz
Kuracjusz

Drogi kolego Darku! Pozwolisz, że będę korzystał dowolnie z przysługującego mi prawa dostępu do internetu. Uważam za niestosowne z twojej strony pouczanie mnie, tym bardziej, że jak sądzę jeszcze nikt nie uczynił cię administratorem tej strony / i chwała bogu :-) /. To by było tyle z mojej strony kolego Darku - bez urazy.

Co do drugiego postu to informuję, że wyjeżdżam nocą /lub jak kto woli wczesnym ranem / 09 czerwca z okolic Koluszek do sanatorium Mewa.
ela66
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 16 sty 2012 09:57

Post autor: ela66 »

w Mewie kiepsko trzeba chodzić na posiłki i zabiegi do innych budynków źle kolego trafiłeś szkoda bo są ośrodki nowocześniejsze a Mewy to stare budynki ale po remoncie.Mam jednak nadzieję,że pogoda dopisze,życzę miłego pobytu.
Wiosn2013
Na forum od: 14 maja 2013 19:17

Post autor: Wiosn2013 »

Witam, wybieram się na podany przez Ciebie turnus.
Miło mi będzie się z Tobą spotkać.
Iwona
andrew.chives
Kuracjusz
Kuracjusz

Witam serdecznie pani Iwono! A już myślałem, że nikt nie jedzie w tym terminie i do tego uzdrowiska :-). Pozdrawiam serdecznie i jeśli jedzie pani z miejsca na trasie mojej marszruty, zapraszam na pokład :-)
ODPOWIEDZ