sanatorium Korona w Muszynie

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
mila
Na forum od: 06 cze 2013 09:36
Staż sanatoryjny: 3

sanatorium Korona w Muszynie

Post autor: mila »

JADĘ DO SANATORIUM KORONA W MUSZYNIE czytając posty wnioskuję że jest tam nie ciekawie.Może ktoś był teraz i ma dobre wrażenia?
Awatar użytkownika
graszka
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 17 kwie 2012 11:23

Re: sanatorium Korona w Muszynie

Post autor: graszka »

Mila :)wiele z tych opinii jest subiektywnych. Musisz zatem wypośrodkować opinie i wyjdzie ta właściwa:D Mogę Ci tylko napisać tyle ,że Muszyna jest bardzo ładną choć malutką miejscowością. Pobyt tutaj daje wiele spokoju i odpoczynku od wielkomiejskiego gwaru.Miejsc do spacerów dużo. Organizowane są fajne wycieczki. Blisko masz komleks basenów , knajpkę z tańcami .Sanatorium położone jest w fajnym miejscu. Co do samego ośrodka nie wypowiadam się bo ja byłam w REVICIE. Jeśli będzie fajne towarzystwo napewno mile spędzisz czas czego Ci serdecznie życzę.
mila

Dzięki KOCHANA trochę mnie pocieszyłaś pozdrawiam :lol:
dicg
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 30 gru 2011 13:46

Post autor: dicg »

Cześć :) miła kiedy wyjeżdżasz do sanatorium w Muszynie ?
xzibi
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 mar 2013 14:27
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 9
Podziękował: 1 raz

Post autor: xzibi »

Byłem w sanatorium obok w "Muszynie" też na Msciwujewskiego odwiedzaliśmy się z kolesiami z Korony.Pokoje nieduże,internet jeden komp przy recepcji basenu brak,jedzenie znośne,widoki super bo budynek na górce.
mila

dicg pisze:Cześć :) miła kiedy wyjeżdżasz do sanatorium w Muszynie ?
jadę 2013.07.02.-2013.07.23
mila

jestem właśnie w Muszynie i nie jest tak żle :lol:
Awatar użytkownika
madella
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 09 sie 2012 21:06
Oddział NFZ: Małopolski

Post autor: madella »

A ja polecam Muszyne, bylam tam w tamtym roku, niestety tylko kilka dni i jestem zauroczona ta miejscowoscia. Jest gdzie pospacerowac. Polecam spacer do Szczawnika. Bylam tez wtedy w Krynicy i rozczarowalam sie, miasto w budowie - tyle tylko, ze jak jest budowa to jest szansa, ze niedlugo bedzie lepiej i piekniej. W Muszynie polecam restauracje w Rynku z pizza Oprocz dobrej pizzy podaja super dania wloskie makarony i pyszny polski schabowy. Wsszystko swieze. Chcialabym tam kiedys wrocic.
ODPOWIEDZ