Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Witaj! co prawda nie byłam w Amer-Polu ale w Dedalu .Amer-Pol jest największym sanatorium w Polańczyku jaka baza zabiegowa to nie wiem ale wszystkie zabiegi są na miejscu>W Polańczyku mimo że to jest mała miejscowość nie można się nudzić jest co zwiedzać a na zaporę są wycieczki poza tym jest bardzo dużo organizowanych wycieczek między innymi do Lwowa trzeba mieć paszport tak było 2 lata temu jak byłam w Polańczyku.Przepiękne połoniny warto odwiedzić Cisną i restaurację Siekierezadę w Cisnej.Nie było basenu w Polańczyku ale miał być może już jest my jeździliśmy do Leska na basen.Polecam skansen wsi w Sanoku,muzeum dzwonów w Przemyślu naprawdę przy dobrej organizacji czasu nie będziesz się nudzić Pozdrawiam
Anka
Witam Lucyno byłam w styczniu ubiegłego roku w tym sanatorium do którego jedziesz i powiem Ci że tam jest SUPER wszystkie zabiegi są w jednym budynku .
Rehabilitacje są pod okiem naprawdę miłych specjalistów.Oceniam to sanatorium w skali od 1 do 10 na 10 a byłam też w innych i nie ma porównania.Życzę wiec
miłego pobytu i powrotu do zdrowia