Szczawno- Zdrój

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
nosianka
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 21 cze 2013 11:52
Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
Staż sanatoryjny: 1

Szczawno- Zdrój

Post autor: nosianka »

Witam. Mam skierowanie do sanatorium w Szczawnie Zdrój od 5 sierpnia do 26 sierpnia. Może ktoś jedzie własnym samochodem, mogłabym się dorzucić do paliwa. Jestem z okolic Bydgoszczy. Mój telefon 723140622. Pozdrawiam. :P
nosianka
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Re: Szczawno- Zdrój

Chyba przyjdzie mi jechać samej...
antygona28
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 11 lip 2013 07:55

Post autor: antygona28 »

Zazdroszcze Ci tego wyjazdu w sierpniu . Tam jest tak ładnie latem tyle kwiatów miłego pobytu... napisz po powrocie jak Ci się podobało...
nosianka
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Dziękuję. Wiem , byłam tam w czerwcu pięć lat temu, wtedy kwitły rododendrony w parku Wieniawskiego. Jest tam naprawdę pięknie. Pozdrawiam. Napiszę po przyjeżdzie.
zbys
Na forum od: 27 lip 2013 19:05
Oddział NFZ: Lubelski

Post autor: zbys »

Witam jade z Lublina do Szawna-Zdroj 5-08 :26-08 do san. Mlynarz moze ktos napisze jak tam jest pozdrawiam
antygona28
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Witaj Zbys. Ja byłam w zeszłym roku w Młynarzu. Bardzo mi tam odpowadało. Pokoje 2-3 osb. z łazięką w pokoju czajnik meble super przeszczena szafa wygodne łoża z szafkami stolik i foteliki oraz komoda z telewizorem tylko tża wykupić karte 57zł. na turnus w recepci. Winda ,jadalnia na miejcu posiłki takie jak wszedzie zależy od pory roku i kucharek. Pielęgniarki i lekarze bez zarzutów , miła obsuga. Z Młynarza masz blisko na gimnastyke tuż obok budynek i do Zakładu Przyrodoleczniczego gdzie odbywają się wszyskie zabiegi. Oraz Pijalnia Wód Mineralnych jak rzut berete. Deptak równiesz blisko .Wogule to z Młymarza wszedzie blisko. Tylko do Biedronki troszkę i do Dworzyska. Ale ma się tyle czsu popłudniu że jest gdzie pospacerować jak ktoś to lubi a jak lubisz rozrywkę też masz blisko... pozdrawiam miłego odpoczynku
zbys
Na forum od: 27 lip 2013 19:05
Oddział NFZ: Lubelski

Post autor: zbys »

Dziekuje za odpowiedz pozdrawiam
nosianka
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

No ja będę mieszkała w Domu Zdrojowym. Pięć lat temu mieszkałam w Mieszku. Tam były byle jakie warunki. Nie wiem jak jest w Domu Zdrojowym ,ale i tak sie cieszę że ponownie spędzę czas w Szczawnie Zdrój i połażę po górach. Pozdrawiam :)
antygona28
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Mam już przydział. Do Szczawna Zdrój - Młynarz od 29,10,2013 do 18,11,2013. Kto się też w tym terminie wybiera.
nosianka
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

No i wróciłam zadowolona ,wypoczęta i z zalem że to juz koniec. Było rewelacyjnie. Mieszkałam w trójce z najwspanialszymi babkami na świecie...Elka, Danuśka...dziękuje za cudownie spędzony czas. Z Wami ani przez moment sie nie nudziłam...Pokój 133C nad astorem :serce: Połaziłam po górach naładowałam akumulatory...polecam wszystkim. Jedzenie nie najgorsze choć bywały momenty że narzekałam. Dziękuję Daisy za gościnę w jej przepięknym pałacu. Wiola :serce:
ODPOWIEDZ