Meduzka
Re: Meduzka
Nie dziwię się "decyzji" Meduzki.
Mnie też jej brakuje, jej ciętych tekstów, klimatu jaki tworzyła na forum.
Pewno nie czytasz forum, ale gorąco Cię pozdrawiam.
-
forumowicz
No tak ,tylko może nie wiesz Mask ,że wiele osób już to doświadczyło tutaj ..i co?Mask pisze:Co z tego, że ten ktoś tak ma?
Nie dziwię się "decyzji" Meduzki.
Mnie też jej brakuje, jej ciętych tekstów, klimatu jaki tworzyła na forum.
Pewno nie czytasz forum, ale gorąco Cię pozdrawiam.
Jak "władza"? Jakie trudno...?
Wiem, że sporo osób tego doświadczyło. I co? I dalej siedzieć cicho i akceptować to
Od tego jest zła atmosfera. Nie można tolerować takiej sytuacji.
Nie na tym polega aby ktoś narzucał swoją wolę, żądał, wymagał, itd. (nie mylić z regulaminem forum).
Jesteśmy wolni, każdy z nas musi czuć się swobodnie, a nie być w jakikolwiek sposób zdominowany!
Nie zgadzam się na "uzurpatorów-ki".
Olać "władzę"!!!!
Precz z "władzą"!!!!
No i już komputery naszych służb, namierzyły mnie, za podburzanie....
- administrator
- Administrator
- Na forum od: 28 lis 2008 22:27
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 1
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowano: 3 razy
Natomiast co do Meduzy... Nie jest mi nic wiadome na jej temat, konto nie jest zamknięte, ani zablokowane. Może komuś, może Ci skarżyła na priv na mnie? Ja tego nie wiem niestety. Może też została przeze mnie skrzywdzona w jakiś sposób? Jedyną rzeczą, którą kojarzę było usunięcie przeze mnie wątku nt. Elvisa--, który szybko zaczynał przeradzać się w nową kłótnię pomiędzy forumowiczami, a jeśli dobrze pamiętam, nikt nie chciał kłótni na tym forum, co było mi wielokrotnie zwracane w uwagach z prośbą o zamykanie takich dyskusji w zarodku, również kiedyś przez Ciebie jeśli dobrze kojarzę. Wątek był rozpoczęty przez Meduzę.
Ale nie chcę nawet wierzyć w to, że poszło o usunięcie tego wątku. Chcę wierzyć w to, że Meduza po prostu chwilowo nie ma czasu by pisać, rozpoczęły się wakacje, może wyjechała. Mam nadzieję, że jeszcze tu się odezwie na forum.
Pozdrawiam wszystkich
- andrzej1955
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 27 sty 2011 16:52
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękowano: 5 razy