Meduzka

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Meduzka

Post autor: forumowicz »

Gdzie jesteś? :( :( :( Wracaj szybko :serce: :serce: :serce: :serce: :serce:
forumowicz

Re: Meduzka

Meduzka ten ktoś tak ma,wiesz o kim mowa ;)
Awatar użytkownika
Mask
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 04 mar 2013 10:40
Oddział NFZ: Mazowiecki

Post autor: Mask »

Co z tego, że ten ktoś tak ma?
Nie dziwię się "decyzji" Meduzki.
Mnie też jej brakuje, jej ciętych tekstów, klimatu jaki tworzyła na forum.
Pewno nie czytasz forum, ale gorąco Cię pozdrawiam.
rybka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 13 mar 2013 15:51
Podziękował: 15 razy
Podziękowano: 2 razy

Post autor: rybka »

Ja też tęsknię za Jej celnymi i dowcipnymi tekstami... :kwiat:
4642de486f2daff7249d06fe515bf376.jpg
forumowicz

Mask pisze:Co z tego, że ten ktoś tak ma?
Nie dziwię się "decyzji" Meduzki.
Mnie też jej brakuje, jej ciętych tekstów, klimatu jaki tworzyła na forum.
Pewno nie czytasz forum, ale gorąco Cię pozdrawiam.
No tak ,tylko może nie wiesz Mask ,że wiele osób już to doświadczyło tutaj ..i co? :( trudno ,"władza " to Władza" :evil:
Awatar użytkownika
Asik
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 wrz 2012 16:05
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: Asik »

Meduzo...trzymaj się dzielnie.
Awatar użytkownika
Mask
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 04 mar 2013 10:40

Post autor: Mask »

No tak ,tylko może nie wiesz Mask ,że wiele osób już to doświadczyło tutaj ..i co? :( trudno ,"władza " to Władza" :evil:[/quote]

Jak "władza"? Jakie trudno...?
Wiem, że sporo osób tego doświadczyło. I co? I dalej siedzieć cicho i akceptować to :!: :?:
Od tego jest zła atmosfera. Nie można tolerować takiej sytuacji.
Nie na tym polega aby ktoś narzucał swoją wolę, żądał, wymagał, itd. (nie mylić z regulaminem forum).
Jesteśmy wolni, każdy z nas musi czuć się swobodnie, a nie być w jakikolwiek sposób zdominowany!

Nie zgadzam się na "uzurpatorów-ki".
Olać "władzę"!!!! :!:
Precz z "władzą"!!!! :!:

No i już komputery naszych służb, namierzyły mnie, za podburzanie.... :twisted: dobrze, że tylko, a może i aż, forumowiczów :?: :D
rybka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 13 mar 2013 15:51
Podziękował: 15 razy
Podziękowano: 2 razy

Post autor: rybka »

Pod potęgą władzy wiele może się kryć ale jak szkodzi, to już niedobrze :shock: :(
Awatar użytkownika
administrator
Administrator
Na forum od: 28 lis 2008 22:27
Staż sanatoryjny: 1
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 3 razy

Post autor: administrator »

Jeśli PUBLICZNIE przywołujesz mnie do tablicy Kruszynko (bo chyba chodzi tu o "władzę" forumową), to napisz czego złego doświadczyłaś ode mnie. Moje winy przyjmuję z pokorą by stawać się lepszym administratorem tego forum, lepszym tzn. by forumowiczom pisało się tu przyjemnie. Jeśli robię coś nie tak, to zawsze proszę o uwagi i w miarę moich skromnych możliwości poprawiam to co było do mnie zgłoszone.

Natomiast co do Meduzy... Nie jest mi nic wiadome na jej temat, konto nie jest zamknięte, ani zablokowane. Może komuś, może Ci skarżyła na priv na mnie? Ja tego nie wiem niestety. Może też została przeze mnie skrzywdzona w jakiś sposób? Jedyną rzeczą, którą kojarzę było usunięcie przeze mnie wątku nt. Elvisa--, który szybko zaczynał przeradzać się w nową kłótnię pomiędzy forumowiczami, a jeśli dobrze pamiętam, nikt nie chciał kłótni na tym forum, co było mi wielokrotnie zwracane w uwagach z prośbą o zamykanie takich dyskusji w zarodku, również kiedyś przez Ciebie jeśli dobrze kojarzę. Wątek był rozpoczęty przez Meduzę.
Ale nie chcę nawet wierzyć w to, że poszło o usunięcie tego wątku. Chcę wierzyć w to, że Meduza po prostu chwilowo nie ma czasu by pisać, rozpoczęły się wakacje, może wyjechała. Mam nadzieję, że jeszcze tu się odezwie na forum.

Pozdrawiam wszystkich
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Witam, zastanawiało mnie o co chodzi z Meduzą ,i skąd to zamieszanie- z tego co mi wiadomo to bardzo żałowała że nie mogła być na spotkaniu w Ciechocinku bo miała jakieś uroczystości rodzinne, z informacji Admina wynika że tematy nie były zablokowane ani konto wycofane, zainteresowało mnie to bo nie jestem na bieżąco - mam nadzieję że będzie miała niezły ubaw po powrocie, pozdrawiam Nocną Porą i Dobrej Nocy Życzę :!: :!: :!: Bez Paniki :!:
Zablokowany