SANATORIUM PERŁA MIĘDZYWODZIE!!!OSTRZEŻENIE!!!

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
ptysiu111
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 lut 2010 17:16
Podziękowano: 3 razy

SANATORIUM PERŁA MIĘDZYWODZIE!!!OSTRZEŻENIE!!!

Post autor: ptysiu111 »

Ostrzegam przed Sanatorium Perła w Międzywodziu.Kompletna porażka.W pokojach pełno brudu,wilgoci i pleśni.Zabiegi dno.Do tego zarozumiała obsługa.Wyżywienie kompromitacja.Wyjazd tam to kompletna strata czasu,a do tego ryzyko utraty zdrowia,a nie jego podreperowanie.Pomimo wielu skarg Sanatorium nadal funkcjonuje w najlepsze i przyjmuje w ramach prewencji rentowej ZUS,NFZ,PFRON.To napewno o czymś świadczy.
Stanowczo odradzam od wyjazdu do w/w Sanatorium...
poszkodowana
Agnes
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 maja 2011 11:27
Staż sanatoryjny: 5

Re: SANATORIUM PERŁA MIĘDZYWODZIE!!!OSTRZEŻENIE!!!

Post autor: Agnes »

Zgadzam się z Twoją opinią jeśli chodzi o rehabilitację i personel. Na jedzenie nie można było narzekać - większości smakowało. Ale za całokształt powinni mieć zakaz organizowania turnusów rehabilitacyjnych z pieniędzy podatnika :!: Nigdy więcej Perły :o
wikul
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 lut 2012 17:25

Post autor: wikul »

Wszystko się potwierdza w opiniach innych.
[link]
Ostatnio zmieniony 23 paź 2013 23:00 przez administrator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Usunięto link
Panilasu
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 08 lip 2013 14:09
Oddział NFZ: Lubuski

Post autor: Panilasu »

yhym, ja też czytałam trochę kiepskich opinii o nich, niestety
p-siak
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 04 cze 2013 20:36
Podziękowano: 10 razy

Post autor: p-siak »

Nie wiem czy znieśli ogłoszony pod koniec kwietnia zakaz opuszczania budynku! Pozdrawiam i do spotkania 28 lub 29 lipca w Perle.
pomorzanka
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 01 gru 2012 10:02

Post autor: pomorzanka »

Agnes pisze:Zgadzam się z Twoją opinią jeśli chodzi o rehabilitację i personel. Na jedzenie nie można było narzekać - większości smakowało. Ale za całokształt powinni mieć zakaz organizowania turnusów rehabilitacyjnych z pieniędzy podatnika :!: Nigdy więcej Perły :o
Podpisuje sie pod tym i też zgadzam się, po pobycie tam mam bardzo podobną opinie, szkoda, że ZUS nie wyciągnie wniosków....
ODPOWIEDZ