Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam wszystkich kuracjuszy i nie tylko....Bardzo proszę o doradzenie mi czy lepiej jechać do Polanicy Zdrój czy do Świeradów Zdrój????? Jestem z KUJAW i nigdy nie byłem w tamtych stronach...może ktoś był w tamtych stronach i ma porównanie gdzie warto jechać ...gdzie lepiej można spędzić czas w godzinach wolnych od zabiegów a nie siedzenie w pokoju , bardzo lubię tańczyć , spacerować , podziwiać piękne widoki .....Pozdrawiam wszystkich i BARDZO PROSZĘ O WASZE KOMENTARZE KTÓRE MI POMOGĄ W PODJĘCIU DECYZJI....CHCIAŁBYM ZAZNACZYĆ ŻE BĘDĘ JECHAŁ Z ZUS-U !!!!! zybii:)
W Świeradowie byłam li tylko wycieczkowo natomiast Polanicę znam dość dobrze i szczerze mogę ja Tobie polecić i sądzę, że nie tylko ja.
Jeżeli jedziesz z ZUS-u to zapewne będzie to Wielka Pieniawa czyli najpiękniejsze sanatorium na Ziemi Kłodzkiej.
Więcej na ten temat możesz poczytać tutaj: http://forum.nasze-sanatorium.pl/viewto ... awa#p41431
Witaj Zibi ja z kolei poleciłabym Ci Świeradów-Zdrój W Polanicy nie byłam więc nie mam porównania ale w Świeradowie owszem, dwa razy. Jest tylko jedno pytanie, w jakim ośrodku miałbyś mieć pobyt? Jeśli w samym Świeradowie to bez wachania jedź, ale jeśli do Czerniawy ( to jest kilka kilometrów od centrum miasteczka ) to raczej wybierz Polanicę. Czerniawa to przysłowiowe "zadupie" z dala od rozrywek o których wspomniałeś. Za to widoki i miejsca do spacerów wyśmienite z każdej strony Gór Izerskich.
Bardzo dziękuję za odpowiedzi i jeżeli są osoby co mogą się podzielić ze swoimi wrażeniami będąc w Polanicy czy Świeradowie to proszę napisać chodz kilka zdań za co z góry dziękuję Pozdrawiam i dziękuję jeszcze raz za odpowiedzi na moją prośbę.....
piękne widoki,taniec,to Świeradów Zdrój,ale zapewne sprawa dyskusyjna,ja byłem w Świeradowie co rok 8 razy,w Polanicy nie byłem jeszcze! jak chcesz co więcej pisz maila,mogę Ci też podesłać fotki ze Świeradowa robione osobiście. [email].pl