Wi-Fi

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
kazlin
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 15 lip 2013 15:37
Oddział NFZ: Podkarpacki
Staż sanatoryjny: 2

Wi-Fi

Post autor: kazlin »

Proszę o informację, cxzy w Sapitalu Sanatoryjnym "Eskulap" w Rymanowie-Zdroju jest sygnał Wi-Fi (dostęp do internetu). Z góry dziekuję za odpowiedź. :kwiat:
Awatar użytkownika
many
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 cze 2013 19:00
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 4

Re: Wi-Fi

Post autor: many »

nie spotkałem sie w rymanowie aby gdziekolwiek był sygnał Wi-fi,,,,,zazwyczaj jest płatny ,w pokojach sa gniazdka ,,a w recepcji kabelek za pieniazki,,,,potem juz tylko zapłacic za karnet i wio ,,smigasz na portalu NS,,polecam modem PLUS-gsm ,,,ewntualnie,komórka zostaje ,,,a w ostatecznosci juz jak niema wyjscia ,,kontakt z ..Manym na priv ,,jak krasc sygnał,,hi,hi ,albo załozyc własna siec w sanat,,,za free,,,,nie moge wiecej bo monitoring, i mam juz zółta kartke ,,a wódz nie spi,,,hihi
Awatar użytkownika
adamadi
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 sty 2013 13:27
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: adamadi »

Polecam kartę "PLAY" za 50pln masz 2GB internetu i jestem pewien że przez turnus sanatoryjny nie zużyjesz
na swobodnym pisaniu oczywiście.Na stronie internetowej jest też mapa zasięgu ich sygnału.
Awatar użytkownika
WiKaPi
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 lut 2012 21:54
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: WiKaPi »

po co play , na co hackowanie sieci ... to już nie lepiej wziąć bezpłatny internet w AERO2 ??? koszt tylko 27 zł i przez 3 lata mamy internet za free , :) Fakt faktem tylko 512 kb/s ale co więcej potrzeba do przeglądania stron i na dodatek za darmo ;)
Pozdrawiam
forumowicz

Post autor: forumowicz »

a ja polecam internet na kartę w T-mobile 25zł 2GB
lavera
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 18 wrz 2014 18:36

Post autor: lavera »

Czy ktoś wie czy w Ziemowicie,Iwonicz zdrój smiga bezpłatny internet aero 2?Bo z zasięgiem może być różnie
Awatar użytkownika
jan19557
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 15 sie 2012 13:01
Staż sanatoryjny: 22
Podziękowano: 3 razy

Post autor: jan19557 »

W całym Rymanowie są problemy z zasięgiem sieci bo nawet miejscowi się skarżyli. Byłem w Kasztanowym Dworze i wewnątrz wifi działało tylko dzięki temu, że za ścianą miałem Ruter ale w innych pokojach były problemy. Jak próbowałem własny modem z dodatkową anteną to i tak nigdy mi się nie udało połączyć nawet na zewnątrz. Wifi było za friko ale po moim wyjeździe miało być już płatne. Sensownym załatwienie sprawy jest aero 2. Załatwiszgo w 2 góra 3 tygodnie i koszt 27 zł. Chodzi ładnie tylko sprawdź czy twój modem obsługuje tą sieć. Wszystko znajdziesz na stronie aero2.
lavera
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 18 wrz 2014 18:36

Post autor: lavera »

Aero 2 mam,tylko nie wiem jak tam z zasięgiem
Awatar użytkownika
mercedes
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 mar 2012 13:58
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 17

Post autor: mercedes »

witam - krynica zdroj - wifi dziala na 100% na kazdym pietrze szpitala wojskowego a pieter jest 8 - haslo dostepne w recepcji-pozdrawiam
Awatar użytkownika
jan19557
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 15 sie 2012 13:01
Staż sanatoryjny: 22
Podziękowano: 3 razy

Post autor: jan19557 »

Mercedes tu chodziło o Rymanów a nie o Krynicę.
ODPOWIEDZ