Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Każde skierowanie z NFZ Lublin otrzymywałem poleconym. Biała A 5 koperta z okienkiem
Dwukrotnie - w przypadku poszpitalnego dzwoniono czy odbiorę sam, bo był bardzo krótki
termin do wyjazdu .
Witaj dzi. Ja właśnie mam poszpitalu i zainteresowała mnie Twoja podpowieć , to jak długo czekałaś, dzwoniłam do NFZ to pani powiedział że czekać...czekam i nic nawet nie dostałam jeszcze koperty z odpowiedzią i nadanym numerem do kolejki ...
Witam, mówicie o odebraniu skierowania sanatoryjnego- ja ostatnie wezwanie na komisję odwoławczą dostałem ...zwykłym listem który leżał sobie w skrzyneczce- mam odruch że sprawdzam codziennie i tylko dlatego je znalazłem- wydaje mi się że jeżeli coś się przeciąga i jest niejasne należy się przypominać i dzwonić do oporu, tylu pracowników ilu ma ZUS i NFZ nie ma chyba nikt , pozdrawiam