Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Juz niedługo, już za miesiąc + kilka dni będę się pakować i spędzę cudowne 24 dni złotej polskiej jesieni w górach!
Ale już teraz można planować i marzyć
Czy spotkam w Korabie, parku lub gdzieś na szlaku forumowe towarzystwo?
Witaj Anulka Napisz czy masz dobre połączenie do Polanicy ??? U mnie z tym nie za wesoło ale jakoś sobie poradzę bo co mam zrobić....na jakie schorzenie jedziesz ???? Pozdrawiam
Hej, wieczorem wyjazd, rano jestem ww Wrocławiu, a do Polanicy busem - koło południa powinnam być na miejscu
Ciekawa jestem, czy lekarz i planowanie zabiegów jest 12.09 czy też następnego dnia?
Witaj Anulka!!! Dzwoniłem i się pytałem jak z przyjęciami to powiedziano mi że przyjęcia od czternastej a jak będzie się rano to będą dawać pokoje jak się zwolnią bo turnus przed nami ma czas do 12.00 by zwolnić pokoje a lekarz będzie przyjmował po południu ..........to super masz połączenie..super!!!!! .....pozdrawiam:) a tak szczerze to jestem trochę wkurzony bo człowiek będzie jechał całą noc zmęczony ,spocony i czekaj jak się zwolnią pokoje....paranoja.....byłem już w innych sanatoriach i taka sytuacja to nie do pomyślenia...a wręcz przeciwnie jak ktoś jest z daleka to pokoje są dostępne o jeden dzień wcześniej i wyjazd można przedłużyć o jeden dzień ......ale co zrobić My nie mamy na to wpływu.....Anulka napisz mi o której będziesz na miejscu w Polanicy????? z tego co patrzyłem to z Wrocławia są w miarę dobre połączenia....Pozdrawiam Cię serdecznie i do zobaczenia!!!!!
Witaj,
chyba nie do końca jest tak z tymi przyjazdami/wyjazdami dzień wcześniej. Z tego co podczytywałam forum to owszem, ale każą sobie dodatkowo płacić za takie przyjemności. Jak przyjedziesz taki zmęczony - spocony to 24 dni masz na odpoczynek
W takim razie zaplanuję przyjazd do Polanicy około 13-14, w planach mam zwiedzanie Wrocławia Pozdrawiam.
Witaj Anulka.Tak masz rację z tym dopłaceniem ale wydaje mi się że warto bo nie martwisz się że nie dojedziesz na czas (nie każdy ma super połączenie) A co do wypoczynku przez 24 dni to nie wiem jak u ciebie ale ja będę miał zajęcia do kolacji w soboty do południa ...no zostaje mi niedziela więc nie będzie tak żle......Pozdrawiam i życzę Ci miłego i udanego długiego weekendu !!!!! Zybii:)
Witam serdecznie!!!!!! Sam nie wiem bo jadę tam pierwszy raz ale co czytałem na forum a opinie są na TAK to tylko jechać i samemu się przekonać Pozdrawiam i zyczę miłgo i udanego weekendu Zybii