Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Regulamin nie zabrania aby więcej niż jedna osoba miała taki sam avatar - gdyby tak było to po wybraniu avatara byłaby jakaś blokada aby nikt inny nie mógł go wybrać.
A poza tym to chyba nie miejsce na takie pogaduchy
M44 na pewno znajdziesz kogoś kto też wybiera się w tym terminie do Szczawna Zdrój, masz rację - podróż milej mija w towarzystwie
Powodzenia i udanego pobytu
Ostatnio zmieniony 28 sie 2013 16:30 przez administrator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód:Dodam tylko, że zawsze możecie samodzielnie wgrać własnego awatara. Te w galerii umieściłem by coś było ale widzę, że chętnie z nich korzystacie :)
Dzięki Sztani za obronę moich interesów . Myślę, że M44 nie ma żadnych złych zamiarów i nie chce na moje konto prowadzić wywrotowej działalności
Używanie tego samego avatarka może co nieco mylić ale trzeba też czytać. A skoro mamy już kilku kawoszy/kawoszek to może założymy jakiś klub lubiących kawę???